Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové diskusie: Heger vs. Pellegrini aj o Migoch pre Ukrajinu a riadení štátu

Prinášame prehľad tém a hostí vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a TA3.

18.03.2023 06:00
Heger, Pellegrini Foto:
Líder Hlasu Peter Pellegrini a dočasne poverený premiér a predseda novej strany Demokrati Eduard Heger.
debata (2)

Hlavnými témami víkendových politických diskusií bude poskytnutie stíhačiek MiG-29 Ukrajine a riadenie štátu do predčasných volieb po preskupení politických síl. Moderátori sa politikov budú pýtať aj na postup strán do volieb a možnosti povolebného vývoja.

SR SIAF letecké dni otvorenie BAX Čítajte aj Kým sa politici vadia o slovenských Migoch pre Ukrajinu, tak už poslúžili inému účelu: Objavili sa v americkom seriáli

Do Sobotných dialógov Rádia Slovensko príde diskutovať trojica poslancov parlamentu: György Gyimesi (OĽaNO), Erik Tomáš (Hlas-SD) a Tomáš Valášek (Progresívne Slovensko). O pohyboch na politickej scéne s nimi bude diskutovať moderátorka Marta Jančkárová.

V nedeľu budú na TA3 v relácii V politike diskutovať o presune stíhačiek MiG-29 na Ukrajinu poslankyne Anna Andrejuvová (OĽaNO), Mária Kolíková (SaS) a Denisa Saková (Hlas-SD). Moderuje Richard Dírer.

rtvs, Čítajte aj RTVS prekope spravodajstvo: Zatrasú sa stoličky pod známymi tvárami z obrazovky?

Na Jednotke v relácii O 5 minút 12 sa v diskusii stretnú poverený premiér a predseda novej strany Demokrati Eduard Heger (nom. OĽaNO) a predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini. Politici sa prvýkrát stretli v dueli pred mesiacom v relácii Na telo. Tentokrát budú diskutovať o riadení štátu do volieb a poskytnutí stíhačiek Ukrajine. Reláciu moderuje Marek Makara.

V relácii Na telo televízie Markíza bude moderátor Michal Kovačič o aktuálnych témach hovoriť s podpredsedom parlamentu Gáborom Grendelom (OĽaNO), podpredsedom Hlasu-SD Richardom Rašim a šéfom KDH Milanom Majerským.

Najsledovanejšie diskusie uplynulého víkendu

Minulú nedeľu, 12. marca 2023, si pozíciu najsledovanejšej politickej relácie opäť obhájilo Na telo televízie Markíza. Diskusia, v ktorej sa stretli Milan Krajniak, Denisa Saková a Branislav Gröhling, si v komerčnej cieľovej skupine 12–54 pripísala sledovanosť 5,9 % a podiel na trhu 27,8 %. Pri obrazovkách Markízy bolo 431-tisíc divákov v univerzálnom publiku 12+.

Reláciu O 5 minút 12 s hosťami Borisom Kollárom a Richardom Sulíkom si na Jednotke RTVS pozrelo 383-tisíc divákov a ďalších 73-tisíc divákov ju sledovalo na spravodajskom kanáli :24.

Rekord si pripísala relácia V politike na TA3, kde sa stretli Eduard Heger a Robert Fico. Politici sa v televíznej diskusii stretli po dvoch rokoch. Pri obrazovkách TA3 bolo 269-tisíc divákov.

Štvrtkové Na hrane s hosťami Borisom Kollárom a Robertom Ficom sledovalo na TV JOJ 291-tisíc divákov.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA, dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo