Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čierny týždeň pre Markízu pokračuje: Let's Dance sa otriasa v základoch, je tu ďalší koniec!

V priebehu dvoch dní tvorcovia šou oznámili ďalší definitívny odchod z ôsmej série Let's Dance.

17.03.2023 09:20
lets dance, let´s dance, Foto:
Najnovšia ôsma séria Let´s Dance valcuje rebríčky sledovanosti.
debata (4)
markíza, tv markíza, Čítajte aj Tajnosti Markízy okolo jesennej šou: Čím bude konkurovať Talentu a Pečie celé Slovensko?

Len vo štvrtok televízia Markíza potvrdila, že v jarnej ťažiskovej šou končí hviezdna tanečnica Vanda Poláková, ktorá naplno ovládla parket minulý rok, keď si vytancovala suverénne víťazstvo s Jánom Koleníkom, ten je súčasťou tohtoročnej poroty.

Poláková sa rozhodla šou opustiť. Tento rok tancovala s jediným zahraničným účastníkom – Mariom Cimarrom z telenovely Skrytá vášeň. „S poľutovaním musím oznámiť, že som sa nakazila koronavírusom a v záujme ochrany ostatných kolegov, spolusúťažiacich a hladkého priebehu šou, sa, bohužiaľ, nebudem môcť zúčastniť ďalších kôl,“ prezradila tanečnica v oficiálnom vyhlásení pre Markízu.

aleXsandro Palombo Čítajte aj Na Denník N sa zniesla vlna kritiky. Za nevhodný humor o obetiach holokaustu
Mária Čírová a Joris Yacoub. Foto: TV Markíza
Mária Čírová a Joris Yacoub. Mária Čírová a Joris Yacoub.

Ubehlo len 24 hodín a Markíza musela potvrdiť ďalší definitívny odchod zo súťaže. Tentokrát je to z radov celebritných účinkujúcich. Už počas ostatnej nedele nemohla speváčka Mária Čírová pre zranenie z tréningu vystúpiť v druhom kole. Tvorcovia šou sa však rozhodli štandardne pokračovať v zabehnutom rytme a na konci večera opustil Let's Dance Victor Ibara s tanečnou partnerkou.

televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Koľko slovenských televízií vznikne? Markíza avizuje novinku: Ako je na tom Jojka?

V tom čase všetci v zákulisí verili, že Čírovej zranenie nebude také vážne a v nedeľu sa postaví na tanečný parket. Opak je pravdou. Mária Čírová definitívne v Let's Dance končí a odstupuje.

„Môžeme potvrdiť, že kvôli pretrvávajúcim zdravotným komplikáciám sa Mária Čírová, žiaľ, nepostaví na tanečný parket ani túto nedeľu a odstupuje zo súťaže. Spolu s Jorisom nám budú veľmi chýbať. Márii prajeme skoré uzdravenie a veríme, že ju čoskoro privítame v hľadisku,“ znie stanovisko TV Markíza.

Takto vyzerajú páry ôsmej série Let´s Dance! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Henrieta Farkašová a Marek Klič.
monk, Čítajte aj Veľmi dobrá správa! Slovákmi zbožňovaný seriál dostane filmové pokračovanie

Speváčka sa na účinkovanie v šou veľmi tešila, čo opísala pred štartom aj v rozhovore pre TV Pravda: „Keď poviem nejakej šou áno, znamená to, že sa chcem do toho vložiť, chcem do toho vložiť celé svoje ja, celé svoje srdce. Trénujeme nielen tanec, robíme na gymnastike, robíme balet, venujeme sa tomu. Baví ma to,“ povedala Čírová (viac vo videu dole).

Video

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Mária Čírová #TV Markíza #Let's Dance