Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové diskusie: O Ukrajine, Kuciakovi a predčasných voľbách s Naďom aj Matovičom

Prinášame prehľad tém a hostí vo víkendových politických diskusiách v RTVS, na Markíze a TA3.

25.02.2023 00:00
Jaroslav Naď Foto:
Minister obrany Jaroslav Naď.
debata (5)
zuzana martináková, ta3, Čítajte rozhovor Čelíme nenávistným atakom. Dali nám 168 hodín na vyhodenie moderátorov, hovorí šéfka spravodajstva ta3

Rok od ruskej agresie na Ukrajine a päť rokov od brutálnej popravy novinára. Kam posunuli tieto dve udalosti Slovensko? Víkendové politické diskusie zhodnotia aj pomoc Slovenska Ukrajine a vplyv vojny na obranyschopnosť Slovenska. Politici sa tiež budú venovať téme predčasných volieb a postojom strán k ich skoršiemu termínu, ale aj kvalite presadzovaných zákonov v Národnej rade.

Hosťami rozhlasových Sobotných dialógov budú poverený minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) a predseda parlamentného výboru pre zahraničné veci Marián Kéry (Smer-SD). Reláciu moderuje Marta Jančkárová.

fico, blaha, Čítajte aj Smer sa vyhráža: Chce ísť po Machajovom krku, RTVS v reakcii hovorí o precedense pre politikov

V nedeľu prídu do relácie V politike na TA3 diskutovať poslanci Lukáš Kyselica (OĽaNO), Jana Bittó Cigániková (SaS), Marián Kéry (Smer-SD) a prešovský župan Milan Majerský (KDH). Moderuje Rastislav Iliev.

Marián Kotleba Čítajte aj Kotleba spustil na Facebooku masívnu kampaň, míňa najviac zo všetkých politikov

Do O 5 minút 12 prijali pozvanie predseda OĽaNO Igor Matovič a predseda parlamentného výboru pre financie a rozpočet Marián Viskupič (SaS). Reláciu moderuje Marek Makara.

V relácii Na telo sa v diskusii stretnú poverený minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) a podpredseda parlamentu Juraj Blanár (Smer-SD). Okrem duelu prinesie Na telo aj exkluzívny prieskum agentúry Focus o tom, koľko voličov chce voliť spojené stredopravé strany a koho vidia ako lídra spájania sa. Moderuje Michal Kovačič.

televízia, sledovanie, diaľkový ovládač Čítajte aj Koniec českých televízií? Dôsledky pocíti celé odvetvie, aj samotné slovenské stanice, hovorí odborník

Najsledovanejšie diskusie uplynulého týždňa

Uplynulú nedeľu, 19. februára 2023, si pozíciu najsledovanejšej politickej relácie opäť obhájilo Na telo televízie Markíza. Diskusia, v ktorej sa stretli Michal Šipoš, Matúš Šutaj Eštok a Michal Šimečka, si v komerčnej cieľovej skupine 12–54 pripísala sledovanosť 6,4 % a podiel na trhu 26,8 %. K obrazovkám pritiahla 458-tisíc divákov v univerzálnom publiku 12+.

Reláciu O 5 minút 12 s Jurajom Šeligom a Erikom Tomášom sledovalo na Jednotke 411-tisíc divákov a ďalších 60-tisíc si ju pozrelo na spravodajskom kanáli :24. V politike s Jaroslavom Naďom a v druhej časti s Jurajom Krúpom, Petrom Kmecom a Tomášom Valáškom na TA3 sledovalo 205-tisíc divákov.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA, dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo