Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

To najlepšie na koniec: Do kuchyne mieri Nora Kabrheľová. Čo predvedie na obrazovke?

Tohtotýždňové varenie v šou Bez servítky smeruje k svojmu koncu. A ako inak by mal vyzerať dokonalý záver, keď sa ho ujme hlavná hviezda - Nora Kabrheľová (Mojsejová).

24.02.2023 06:00
bez servítky, nora kabrheľová, Foto:
Nora Kabrheľová je zlatým klincom celého týždňa v Bez servítky.
debata (1)
výnimočná nikol, pauhofová, Čítajte aj To, čo videli Slováci, smeruje do USA! Netradičná kriminálka sa dočká americkej verzie

Jojka si pre divákov pripravila veľké prekvapenie, keď tento týždeň vrátila na obrazovky jeden z najväčších ťahúňov, ktorý prináša nadpriemernú sledovanosť. Nora Kabrheľová je vždy zárukou zábavy, hlášok a odmenou pre televíziu sú vysoké čísla.

Jej otvorenosť a povestné bonmoty, ale aj neprehliadnuteľná záľuba v okázalosti ju vystrelili medzi celebrity už v šou Mojsejovci, ktorú vysielala Markíza v roku 2005. Neskôr sa objavovala aj v iných reláciách. Televízia Joj ju obsadila napríklad do šou Kapor na torte (2010) alebo do VIP Nákupných maniačok (2013). Aktívna je aj na sociálnych sieťach. Na Istagrame jej oficiálny profil sleduje 104-tisíc ľudí a takmer 16-tisíc fanúšikov má jej pes Šarika.

Klamstvo, Čítajte aj Markíza má nový televízny hit! Klamstvo je jej najúspešnejším seriálom tohto roka

A v piatok diváci dostanú presne to, čo očakávajú. Nebude chýbať Norin humor a, samozrejme, Šarika! Podarí sa hviezdnej účinkujúcej prekonať svojich súperov, ktorí predviedli, že vedia skritizovať aj to, čo sa kritizovať nedá.

Nora Kabrheľová v šou Bez servítky! Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Nora Kabrheľová je zlatým klincom celého týždňa...
televízia, televízor, ovládač Čítajte aj Prečo musia skončiť české televízie na Slovensku? Markíza hovorí o právach, Jojka strčila hlavu do piesku

Kabrheľová privíta svojich hostí v apartmáne v Dunajskej Lužnej. Kto by čakal, že hostiteľka staví na istotu a navarí svoje overené recepty, aby súperom nedala šancu na kritiku, tak sa mýli. Počas varenia skúša recept – plnený karfiol, ktorý predtým videla na Instagrame. „Našla som tento recept na Instagrame. Zaujímavé na tom je to, že som rozmýšľala nad tým, že by som zjedla karfiol a toto mi vyskočilo,“ posťažovala sa, že ju niekto sleduje, lebo keď si spomenula na karfiol, tak jej vyskočil na sociálnych sieťach.

Tento raz ho pripravuje prvý raz a nič nepôjde podľa plánu, lebo karfiol sa jej rozpadne. Nasleduje kvetnatý slovník, nadáva a zachraňuje, čo sa dá. Napriek tomu sa súperom jej jedlo páči.

televízia, sledovanie, diaľkový ovládač Čítajte aj Koniec českých televízií? Dôsledky pocíti celé odvetvie, aj samotné slovenské stanice, hovorí odborník

„Tento recept som skúšala – nikdy. Bojím sa toho, ale už som sa na to vyspala, keď sa nepodarí, tak sa nepodarí. Nespácham kvôli tomu samovraždu. Už nie som taká zručná kuchárka, ani sa mi nechce pravdupovediac, lebo som leňoch leňovitý. A ani sa mi neoplatí iba pre seba variť,“ perlila ďalej.

Hlavnú pozornosť na seba však strhne Šarika ako správna hviezda sociálnych sietí. Diváci sa môžu tešiť na dojemný vzťah medzi Kabrheľovou a jej milou fenkou. Nora sa rozhovorí o tom, ako Šarike vyvára. Obľubuje len kuracie mäsko, že nemá misku na jedenie, lebo Šarika je zvyknutá, že ju ako správna panička kŕmi. Opisuje, koľko sponiek má Šarika a že je pre ňu všetkým, že by aj život za ňu položila.

Braňo Mišík Čítajte rozhovor Režisér seriálu Klamstvo: Naša verzia má úplne inú atmosféru ako britská predloha. Je emočne vyhrotenejšia

„Ona misku nemá, ja Šariku kŕmim. Šarika pre mňa znamená celý svet, život by som za ňu položila. A viete prečo? Pes vás nikdy neo…,“ vyslovila ďalšiu životnú pravdu hostiteľka.

Kabrheľová sa netají tým, že po životných ranách, ktoré má za sebou, už nie je naklonená kamarátstvam. Zdá sa, že svojich variacich kolegov vzala na milosť. „Nemám rada ľudí, nerada sa stretávam s ľuďmi, neverím ľuďom. Ale som veľmi rada, že som vás stretla. Nie je to tak, že všetci sú svine,“ povedala.

Podarí sa jej ostatných prevalcovať a získa výhru v hodnote 1000 eur? Nora je v tomto skeptická a vyhlási: „Víťazstvo by mohlo byť, keby bol svet spravodlivý, ale nebude, lebo som to ja.“

Ako napokon všetko dopadne uvidia diváci Jojky o 17:50 v piatkovej časti Bez servítky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Bez servítky