Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza ukázala prvé zábery z tanečnej šou: Ďurovčík dúfa, že sa objaví aspoň jedno drevo

Premiéra ôsmej série jarnej ťažiskovej šou Markízy je za rohom. Nástup na tanečný parket je naplánovaný na 5. marca o 20:30.

23.02.2023 06:00
Let s Dance, lets dance, Foto:
Nová séria Let´s Dance štartuje už 5. marca na Markíze!
debata
Braňo Mišík Čítajte aj Režisér seriálu Klamstvo: Naša verzia má úplne inú atmosféru ako britská predloha. Je emočne vyhrotenejšia

Kto tvorí tohtoročnú tanečnú zostavu? Je to atraktívny mix známych osobností: Marián Gáborík, Boris Valábik, Mario Cimarro, Viktor Ibara, Richard Autner, Milan Junior Zimnýkoval, Jana Kovalčíková, Helena Krajčiová, Mária Čírová, Henrieta Farkašová a Gabika Marcinková.

klamstvo, maštalír, horváthová, Čítajte aj Televízne prekvapenie roka: Druhá šanca zosadená z trónu, toto je nový najlepší seriál Markízy

Nebudú v tom sami! Známe tváre budú mať po boku profesionálnych tanečníkov, s ktorými sa môžu pretancovať až do samotného finále. Do novej série smerujú známe mená z minulej sezóny, ale pribudli aj nové mená! Zaujímavosťou je, že do Let's Dance sa vo veľkom vracia Ivana Gáborík, ktorá na parkete vyzvŕta svojho manžela Mariána Gáboríka. Vracia sa Vanda Poláková, Dominika Rošková, Simona Brecíková, Eliška Lenčešová, nebude chýbať Vilém Šír, Fabio Belucci, ale aj Marek Klič. Novou posilou je Radka Britaňáková, Matyáš Adamec a Joris Yacoub.

Takto vyzerajú páry ôsmej série Let´s Dance! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Henrieta Farkašová a Marek Klič.
televízia, televízor, ovládač Čítajte aj Prečo musia skončiť české televízie na Slovensku? Markíza hovorí o právach, Jojka strčila hlavu do piesku

„Túto jar nás znovu čaká silná dávka emócií, noblesy a kultivovaného humoru v najvýpravnejšej šou na trhu – Let's Dance. Podarilo sa nám dať dokopy naozaj silnú zostavu účinkujúcich, vrátane poroty a moderátorov. Už počas prípravnej fázy, kedy sa všetci stretli pri výrobe promo materiálov, bolo cítiť, že si sadli a že vytvoria skvelú partiu. Ja osobne sa už teraz veľmi teším na začiatok,“ zhodnotil kreatívny producent a režisér šou Pepe Majeský.

televízia, sledovanie Čítajte aj Vymiznú české stanice úplne zo Slovenska? Poznáme odpovede ďalších televíznych operátorov

Samozrejmosťou pri Let's Dance sú aj štýlové upútavky, ktoré už teraz lákajú na sledovanie ôsmej série. Televízia Markíza opäť stavila na luxusný vzhľad, ale aj vtip.

Vystúpenia bude hodnotiť odborná porota v zložení Tatiana Drexler, Adela Vinczeová, Ján Ďurovčík a víťaz vlaňajšieho siedmeho ročníka Let's Dance Ján Koleník, ale tiež diváci prostredníctvom SMS hlasovania. Veľkolepými priamymi prenosmi budú sprevádzať moderátori Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2022/2023