Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Boj o srdce ďalšieho televízneho ženícha je za dverami: Markíza na ničom nešetrila!

Premiéra novej série šou plnej romantiky sa nezadržateľne blíži. Markíza návrat po 17 rokoch poňala naozaj vo veľkom.

02.03.2023 06:00
tomáš tarr, ruža pre nevestu, Foto:
Televíznym milionárom je Tomáš Tarr, Ruža pre nevestu štartuje 3. marca na Markíze.
debata
sex life, sex/life, Čítajte aj Seriálový marec: Absolútne najlepší začiatok jari, aký si dokážete predstaviť!

Ruža pre nevestu bude pôsobiť naozaj exoticky, luxusne a pre diváka má navodiť dojem niečoho, čo doteraz nevidel. Zaujímavosťou je, že väčšina diania šou Ruža pre nevestu sa bude odohrávať v Turecku, čo je prísľubom skvelej šou plnej romantiky a emócií v krásnom exotickom prostredí. A to nie je všetko!

Nový televízny milionár je síce Slovák, avšak už niekoľko rokov žije mimo našej krajiny a zamieril poriadne ďaleko! Tomáš Tarr sa narodil v Štúrove, momentálne však žije a pracuje v thajskom Bangkoku. Podniká v kreatívnom priemysle, kde má množstvo klientov, ktorým sa stará o marketingovú podporu. Okrem toho investuje a pracuje na otvorení vlastného biznisu. Príležitostne sa venuje modelingu a herectvu. Napriek tomu, že nikdy nemal núdzu o ženy, zatiaľ sa mu nepodarilo nájsť tú pravú.

televízia, televízor, divák, hnev, obývačka, Čítajte aj Ďalší operátor hlási zmeny v televíznej ponuke: Tieto programy končia, toto je náhrada...

„Ponuka účinkovať v šou Ruža pre nevestu je pre mňa výzvou a zároveň akýmsi dobrodružstvom na ceste hľadania lásky. Viaceré moje vzťahy v zahraničí stroskotali práve na kultúrnych rozdieloch či rozdielnej mentalite žien, na akú som bol dovtedy zvyknutý. Aj to bol dôvod, prečo som kývol na ponuku TV Markíza využiť možnosť stretnúť svoju spriaznenú dušu prostredníctvom tejto šou. Nájsť si v tomto hektickom období môjho života dievča zo Slovenska, s ktorým budem mať veľa spoločného a s ktorým môžem zdieľať svoje hodnoty a zápal pre prácu, bola pre mňa motivácia, ktorá v rozhodovaní jednoznačne zvíťazila,“ priblížil Tomáš Tarr.

seriál nemocnica, nela pocisková, richard autner, Noël Czuczor, Čítajte aj Špekulácie sa potvrdili: Jojkárska Nemocnica sa rozpadáva, odchod pôvodnej postavy!

Novou šou bude sprevádzať talentovaný mladý herec a model Krištof Králik, ktorého si diváci a diváčky obľúbili v seriálovom hite Pán profesor alebo ako moderátor magazínu Voyo News.

marta jančkárová, Čítajte aj Jančkárová z RTVS: Som pod ochranou polície. Verím, že všetko zabrzdíme, kým je ešte čas

„Táto skúsenosť je pre mňa doteraz najväčšou skúškou a najväčšou zodpovednosťou v živote. Verím, že nielen TV Markíza, ale aj divákom dokážem, že to nerobím náhodou a bude to pre mňa nový začiatok. Vyskúšal som si moderovanie Voyo News, kedy som si uvedomil, že poloha moderátora ma naozaj baví a keďže v prostredí, kde niekomu radím vo vzťahoch som ako doma, neváhal som ani minútu a ponuku moderovať tento projekt som prijal. Samotný formát je nádherný, plný romantiky a diváci sa rozhodne majú na čo tešiť,“ skonštatoval.

Ruža pre nevestu štartuj už 3. marca na Markíze a s 24-hodinovým predstihom na Voyo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #Ruža pre nevestu