Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvý duel premiéra a expremiéra: Hosťami politickej diskusie budú Heger s Pellegrinim

Hosťami víkendových politických diskusií budú aj Krajniak, Krúpa či Kamenický.

11.02.2023 06:30
Peter Pellegrini, Eduard Heger Foto:
Dočasne poverený premiér Eduard Heger (OĽaNO) a bývalý premiér Peter Pellegrini (Hlas-SD).
debata
streamovacie služby Čítajte aj Prieskum: Koľko Slovákov sleduje Netflix, HBO Max či Voyo? A koľko hodín týždenne?

Ničivé zemetrasenie v Turecku a Sýrii si vyžiadalo už viac ako 22-tisíc obetí. Bez domova zostali státisíce ľudí, ktorých trápia zima, hlad a zúfalstvo. Slovensko sa pripojilo k medzinárodnej pomoci a už v pondelok večer vyslalo na pomoc Turecku záchranársky tím a Svetovej zdravotníckej organizácii (WHO) poskytlo príspevok vo výške 100-tisíc eur.

Ukrajinský prezident Zelenskyj požiadal Slovensko o dodanie stíhačiek MIG-29, s čím Smer-SD nesúhlasí a na utorok chce zvolať mimoriadnu schôdzu parlamentu. V kauze Mýtnik padol prvý rozsudok a za úplatok bol odsúdený František Imrecze, ktorý spolupracuje s políciou. A parlament opätovne schválil obedy pre deti v školách zadarmo, ktoré na začiatku volebného obdobia zrušil.

Aj o týchto témach budú diskutovať politici vo víkendových politických diskusiách.

turecko, zemetrasenie Čítajte aj Za zemetrasenie je zodpovedné USA a tajné služby. Aj takto konšpirátori spochybňujú tragédiu v Turecku

Hosťom rozhlasových Sobotných dialógov v Rádiu Slovensko a vo vysielaní :24 bude poverený predseda vlády a minister financií Eduard Heger (OĽaNO). S moderátorkou Martou Jančkárovou bude diskutovať aj o pohyboch na politickej scéne a vývoji pred voľbami.

Do nedeľnej relácie TA3 V politike prijali pozvanie dočasne poverený minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) a poslanec Ladislav Kamenický (Smer-SD). Diskutovať budú aj o obedoch zadarmo či prioritách vlády v kontexte pomoci ľuďom. Reláciu moderuje Rastislav Iliev.

Na Jednotke RTVS budú hosťami relácie O 5 minút 12 podpredseda parlamentu Peter Pčolinský (Sme rodina) a poslanci Juraj Krúpa (SaS) a Richard Takáč (Smer-SD). Témou diskusie bude aj predvolebná kampaň a dôsledky preskupovania politických síl. Reláciu moderuje Marek Makara.

V relácii Na telo televízie Markíza sa prvýkrát v televíznom dueli stretnú dočasne poverený premiér Eduard Heger (OĽaNO) a bývalý premiér Peter Pellegrini (Hlas-SD). Moderátor Michal Kovačič s nimi bude diskutovať aj o vývoji slovenskej ekonomiky a zdraví verejných financií. Pýtať sa bude tiež na obedy zadarmo, ktoré sa pred ich schvaľovaním Hegerovi nepozdávali a poukazoval na rozpočtovú zodpovednosť.

Na telo tiež prinesie exkluzívny prieskum preferencií strán, ktorý ukáže aj to, aké šance má u voličov Modrá koalícia Mikuláša Dzurindu.

Najsledovanejšie diskusie minulého týždňa

Uplynulú nedeľu, 5. februára 2023, si pozíciu najsledovanejšej politickej diskusie opäť obhájilo Na telo. Diskusia s hosťami Jurajom Šeligom a Robertom Kaliňákom si v komerčnej cieľovej skupine 12–54 pripísala vysoký rating 7,1 % aj podiel na trhu 31,7%. K obrazovkám Markízy pritiahla 476-tisíc divákov v univerzálnom publiku 12+.

Reláciu O 5 minút 12 s Michalom Šipošom a Branislavom Gröhlingom sledovalo na Jednotke 388-tisíc divákov a ďalších 47-tisíc si ju pozrelo na spravodajskom kanáli :24. Diskusiu V politike s Jurajom Krúpom a Denisou Sakovou si na TA3 pozrelo 226-tisíc divákov. Najmenej divákov malo Na hrane televízie JOJ. Duel Juraja Krúpu a Erika Tomáša sledovalo vo štvrtok 9. februára len 213-tisíc divákov.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA, dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo #sledovanosť TV