Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Geissenovci na Slovensku: Prvá ukážka z epizódy v Bratislave spôsobila pobúrenie divákov

Nemeckí milionári strávili na Slovensku týždeň na jar minulého roka.

09.02.2023 15:15
Geissenovci Foto:
Geissenovci pri svojej návšteve Slovenska.
debata (11)

Štvorčlenný klan Geissenovcov v zložení Robert, Carmen, Davina a Shania navštívil minulý rok Slovensko. Nápad vznikol na popud vtedajšieho ministra hospodárstva Richarda Sulíka, s ktorým sa milionári stretli na svetovej výstave Expo 2020 v Dubaji, kde v slovenskom pavilóne obdivovali vodíkové auto. Geissenovci pozvanie prijali a strávili na Slovensku týždeň. Okrem Bratislavy videli aj Vysoké Tatry alebo Banskú Štiavnicu.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Markíza uštedrila Jojke tvrdú ranu: Získala pre seba jej najvychytenejšiu hviezdu súčasnosti

Nemecká televízia najnovšie zverejnila časť epizódy nakrúcanej na Slovensku a ľudia sú z nej zdesení. Pobúrenie vyvolala ich návšteva Bratislavského hradu, kde Davina v jednej miestnosti začala zoškrabávať zlatú farbu z ozdôb. Mladá Nemka chcela zistiť, či ide o pravé zlato. Shania ju okríkla: „Veď ty práve kradneš. Chceš tu ísť do väzenia?“.

Pod videom začali hneď pribúdať nahnevané komentáre ľudí: „Smutné je, že sa za peniaze nedajú kúpiť rešpekt, správanie, dôstojnosť aj inteligencia. Hlavne, že im účesy dobre sedia…“, „Prepáčte, dievčatá, ale kde zostala vaša dôstojnosť?“, „Takéto veci sa vôbec nerobia!“. Okrem nemeckých už pod videom začali pribúdať aj slovenské komentáre.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RTLZWEI (@rtlzwei)

Z návštevy Geissenovcov na Slovensku mala pôvodne vzniknúť jedna epizóda do pripravovanej jubilejnej dvadsiatej série ich reality šou, no napokon vznikne viac epizód, v ktorých chcú nemeckí milionári ukázať slovenskú pohostinnosť, gastronómiu a miesta, ktoré videli. K tomuto rozhodnutiu prispel aj ohlas ľudí, s ktorými sa počas pobytu na Slovensku stretli. V uliciach to vyzeralo tak, ako keby prišli najväčšie svetové hviezdy strieborného plátna.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lukáš Špilák (@outoffreal)

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #Geissenovci