Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: Poslanci schválili termín predčasných volieb. Čo bude dovtedy?

Prinášame prehľad hostí vo víkendových politických diskusiách.

04.02.2023 06:00
parlament, hlasovanie, predčasné voľby, zmena... Foto: , ,
Poslanci schválili pozmeňujúci návrh Márie Kolíkovej a aj zmenu ústavy 92 hlasmi.
debata

Poslanci parlamentu tento týždeň odhlasovali, že predčasné voľby budú 30. septembra. Do volieb tak ostáva ešte osem mesiacov. Ako bude dovtedy vyzerať riadenie štátu poverenou vládou a aké má plány opozícia? Čaká nás tvrdá predvolebná kampaň?

Adela Vinczeová Čítajte rozhovor Adela Vinczeová: Každý človek prináša tému, príbeh, niečo, čo vie mať hodnotu aj pre ostatných

Hosťami rozhlasových Sobotných dialógov bude poverený minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) a poslanec Erik Tomáš (Hlas-SD). Témou budú aj opatrenia na zlepšenie životnej úrovne seniorov či nízkopríjmových skupín. Moderuje Marta Jančkárová.

Do nedeľnej relácie V politike prídu aj o predvolebnej kampani strán diskutovať poslanci Juraj Krúpa (SaS) a Denisa Saková (Hlas-SD). Moderuje Richard Dírer.

notebook Čítajte aj Návštevnosť webov: Zoznam preskočil Sme, rástli portály pre mladých

O 5 minút 12 sa stretnú predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš a poslanec Branislav Gröhling (SaS). Témou bude aj stratégia strán do predčasných volieb. Reláciu moderuje Marek Makara.

Hosťami v relácii Na telo budú podpredseda parlamentu Juraj Šeliga (Za ľudí) a člen predsedníctva Smeru-SD Robert Kaliňák. Moderátor Michal Kovačič sa ich bude pýtať aj na obvinenie Jozefa Brhela a Roberta Kaliňáka z podplácania riaditeľa Finančnej správy SR Františka Imreczeho. Smer-SD považuje obvinenie Národnej kriminálnej agentúry za útok proti opozícii.

Najsledovanejšie diskusie minulého týždňa

Uplynulú nedeľu, 29. januára 2023, si pozíciu najsledovanejšej politickej diskusie obhájilo Na telo s hosťami Gáborom Grendelom, Janou Bittó Cigánikovou a Jánom Podmanickým. Diskusia si v komerčnej cieľovej skupine 12–54 pripísala rating 6,3% a podiel na trhu 26,7%. K obrazovkám Markízy pritiahla 462-tisíc divákov v univerzálnom publiku 12+.

Reláciu O 5 minút 12 s Borisom Kollárom a Petrom Pellegrinim sledovalo na Jednotke 378-tisíc divákov a ďalších 67-tisíc si ju pozrelo na spravodajskom kanáli :24. Diskusiu V politike s Michalom Šipošom, Annou Zemanovou, Petrom Pčolinským a Richardom Takáčom si na TA3 pozrelo 230-tisíc divákov. Na hrane s Milanom Krajniakom a Ladislavom Kamenickým si vo štvrtok večer na Jojke pozrelo 270-tisíc divákov.

Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA, dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo