Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pečie celé Slovensko: Pre Petru Tóthovú sa začína jedna z najkrajších etáp šou

Pekárska šou sa na obrazovkách Jednotky objaví opäť na jeseň.

04.02.2023 06:00
Porotkyňa Petra Tóthová Foto:
Petra Tóthová, porotkyňa zo šou Pečie celé Slovensko.
debata
Adela Vinczeová Čítajte rozhovor Adela Vinczeová: Každý človek prináša tému, príbeh, niečo, čo vie mať hodnotu aj pre ostatných

Prípravy tretej série pekárskej šou Pečie celé Slovensko sa posunuli do ďalšej fázy. Ako uviedla obľúbená porotkyňa Petra Tóthová na svojom Instagrame, začali sa výbery finalistov do tretej série sladkej šou. „Od piatka tento týždeň sa začína jedna z najkrajších častí mojej práce,“ napísala.

Petra Tóthová, porotkyňa z Pečie celé Slovensko Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Petra Tóthová a Jožka Zaukolcová zo šou Pečie...

V piatok sa začalo druhé výberové kolo, v ktorom sa postupne predstaví 150 nádejných pekárov a pekárok, ktorí už úspešne prešli prvým kastingovým sitom. „Boli pozvaní na osobný pohovor, kde nám prinesú ukázať a ochutnať svoje sladké a slané výtvory a čo to nám o nich a sebe povedia,“ uviedla porotkyňa. Ich pekárske výtvory budú hodnotiť počas desiatich dní.

Pre potenciálnych finalistov pekárskej šou pridala aj niekoľko rád: „Začnem tým najdôležitejším. Na kasting neskúšajte pre vás nové veci. To bol najčastejší dôvod, prečo sa kandidátom výtvor nepodaril. Urobte to, čo robíte naozaj výnimočné. (Ak vám to možnosť transportu dovolí) Aj keby to bol napríklad klasický medový krémeš.“

Tretia séria Pečie celé Slovensko bude ťahákom jesennej programovej štruktúry RTVS. Prvá séria mala premiéru v roku 2021, jej víťazom sa stal Miňo Macuľa. V druhej sérii na jeseň 2022 sa stala Majsterkou pekárkou Lucia Gyenesová. RTVS má z tejto série pripravenú ešte jednu špeciálnu epizódu, ktorú uvedie počas veľkonočných sviatkov. Obidve série vyrábala pre RTVS spoločnosť jeffo.tv producenta Jeffa Minaříka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Pečie celé Slovensko