Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Z milého kamaráta sa stal malý agresor. Magazín Najvernejší pomôže s ďalším problémovým psíkom

Nová relácia RTVS uvedie dva nové príbehy nerozlučných dvojíc.

05.02.2023 06:00
Najvernejší, Juraj Ferko, Juraj Bača Foto:
Profesionálny kouč psov Juraj Ferko a herec a moderátor Juraj Bača v novej relácii Najvernejší.
debata (1)
netflix, Čítajte aj Zapamätajte si tieto dátumy! Tento rok Netflix prinesie každý mesiac filmový megahit

V nedeľné podvečery uvádza Jednotka RTVS nový rodinný magazín Najvernejší. Herec a moderátor Juraj Bača a profesionálny kouč psov Juraj Ferko v ňom pomáhajú rodinám, v ktorých sa pes stal problémom. Prinášajú tiež užitočné rady, zaujímavosti a príbehy zo spolužitia s domácimi miláčikmi a ukážu, že vychovaný pes je nielen zábavné, ale v skutku zázračné stvorenie.

Juraj Bača a Juraj Ferko v šou Najvernejší. Foto: RTVS
Juraj Ferko v šou Najvernejší. Juraj Bača a Juraj Ferko v šou Najvernejší.
Dnešné dva príbehy sa dajú nazvať „silné dvojky“. Obe dámy si život bez štvornohého miláčika nevedia predstaviť. Tvoria nerozlučné dvojice, kde hlavnú úlohu hrá pes. Podobných osudov, akým je príbeh pani Alžbety a jej Bobíka, poznáme na Slovensku veľa. Staršia pani žije sama a svojho psíka rozmaznáva. Napokon sa z malého milého kamaráta stane malý veľký agresor, ktorý si robí, čo chce. Problémom nie je len pre svoju majiteľku, ale aj pre celé okolie. Dogkouč Juraj Ferko opäť urobí všetko preto, aby psíka a jeho majiteľku naučil spolupráci a zmenil ich život k lepšiemu. Ako to dopadne, uvidia diváci v nedeľu 5. februára o 17:30 na Jednotke.

„V jarnej sezóne Jednotka odvysielala prvýkrát v nedeľu 29. januára podvečer v mimoriadne silnej konkurencii nový rodinný magazín Najvernejší o súčasnom spoločenskom fenoméne, spolužití s domácimi miláčikmi. Prvá epizóda prilákala k televíznym obrazovkám 163-tisíc divákov pri trhovom podiele 9,8 % v cieľovej skupine 12+,“ uviedol programový riaditeľ RTVS Vincent Štofaník. Nasledujúcu kuchársku šou Pravidlá mojej ženy sledovalo 151-tisíc divákov 8,1 % v cieľovej skupine 12 +. „Tento typ programov má dlhší nábeh a očakávame, že divácky návyk narastie a relácie ešte posilnia svoj výkon,“ dodal.

Markíza podvečer konkurovala reprízy dvoch častí Hornej dolnej, ktoré sledovalo 169– a 209-tisíc divákov. Najsledovanejšie boli podvečerné magazíny televízie JOJ – Na chalupe si pozrelo 270-tisíc divákov a Nové bývanie 454-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Juraj Bača #magazín Najvernejší