Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pripravte sa: Na Slovensko mieri nová televízna služba! Pozná dátum štartu

Posledná veľká globálna streamovacia platforma už o pár dní zavíta aj na Slovensko.

31.01.2023 09:37
skyshowtime, Foto:
Nová streamovacia platforma SkyShowtime odštartuje na Slovensku už 14. februára.
debata (12)
Roland Kubina Čítajte aj Programový riaditeľ Jojky: Pri Ivete sme so zatajeným dychom čakali na reakcie, teraz je v hre pokračovanie

SkyShowtime bude unikátnou službou, vôbec po prvýkrát bude v sebe kombinovať obsah viacerých služieb, ktoré pôsobia v USA. V Európe za jeden poplatok budú mať predplatitelia prístup k obsahu mnohých filmových štúdií. Do európskeho regiónu zavítala ešte počas minulého roka a postupne sa spúšťa v jednotlivých regiónoch.

Silvia Majeská Čítajte aj Silvia Majeská: Dunaj má potenciál na väčší počet častí, chystáme ďalšie atraktívne novinky

Už 14. februára bude dostupná aj u nás! Spolu s nami sa budú môcť tešiť zo SkyShowtime v Albánsku, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorvátsku, Českej republike, Maďarsku, Kosove, Čiernej Hore, Severnom Macedónsku, Poľsku, Rumunsku, Srbsku a Slovinsku.

SkyShowtime ponúkne exkluzívne televízne premiéry kinofilmov od Paramount Pictures a Universal Pictures – dvoch najstarších hollywoodskych štúdií, ktoré dohromady tvoria takmer 50 % hollywoodskych kasových trhákov.

annie wersching, Čítajte aj Zomrela seriálová megahviezda: Svoju chorobu tajila a hrala do poslednej chvíle

SkyShowtime sa tiež stane domovskou platformou celého radu nových filmových trhákov, ktoré na ňu zamieria po svojich kinopremiérach. Medzi nimi nebudú chýbať napríklad Top Gun: Maverick, Jurský svet: Nadvláda, Mimoni: Zloduch prichádza, Severan, Spievaj 2, Ježko Sonic 2, Stratené mesto, Panstvo Downton: Nová éra, Nie, nie či Belfast, Sanitka alebo Smradi.

iveta, Čítajte aj Jojka stopla štvrť miliónový prepad! Iveta naďalej valcuje všetko, čo jej stojí v ceste

Okrem toho ponúkne SkyShowtime svojim divákom premiérové seriály, programy pre deti a rodinu a výber ikonických titulov od značiek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios a Peacock a to všetko na jednom mieste. SkyShowtime tiež prinesie vlastnú pôvodnú tvorbu, dokumenty a špeciálne série z trhov, na ktorých bude dostupný.

Lidl Čítajte aj Lidl zavádza novinku: Papierové účtenky si už zákazníci nemusia odkladať

A to nie je všetko! Pred pár týždňami SkyShowtime nakupovalo a získalo viaceré vylúčené tituly z knižnice HBO. Ide o prevzatie 21 titulov a celkovo 168 epizód seriálov a šou. Po novom dostanú prevzaté seriály nálepku SkyShowtime Originals. Pre slovenské publikum je to o to dôležitejšia správa, že realizácie sa dočká úplne prvý slovenský seriál, ktorý vznikal pre HBO Max. Ide o novinku s názvom Víťaz.

bez servítky, Čítajte aj Kontroverzné Bez servítky zabralo: Mama na prenájom porazená, Dunaj bojuje

Diváci si budú na SkyShowtime pozrieť aj vynikajúci seriál Bez vedomia s Táňou Pauhofovou, ktorého sa HBO Max takisto vzdalo a stiahlo zo svojej ponuky. Nová dohoda sprístupní seriály a relácie naprieč Európou, diváci budú mať možnosť vidieť rumunské, chorvátske, švédske, fínske, maďarské, dánske, španielske vybrané televízne formáty.

Na Slovensku si budú môcť potenciálni diváci predplatiť SkyShowtime za 5,99 eur.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #HBO Max #Disney+ #televízna sezóna 2022/2023 #SkyShowtime