Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká výmena! Markíza poriadne prekvapila: Kto bude moderovať Let's Dance?

Posledné čriepky o pripravovanej ôsmej sérii Let's Dance sú známe! Kto sa zhostí úlohy moderátorov veľkolepých tanečných večerov?

28.01.2023 09:32
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa vráti s ôsmou sériou na jar.
debata
Klamstvo, Tomáš Maštalír Čítajte aj Markíza uvedie nový seriál: Siahla po celosvetovom hite, púšťa sa do neprebádaných vôd

Keď sa Let's Dance minulý rok vracalo po päťročnej pauze, tak sa tvorcovia rozhodli spraviť viaceré kreatívne zmeny. A oplatilo sa. Honosnejšia scéna, obmenená porota, atraktívni účinkujúci a samozrejme moderátori, ktorí sú neodmysliteľnou súčasťou každého ročníka. Aj tu sa skrývalo prekvapenie. Markíza zvolila netradičnú dvojicu. Každú nedeľu sa divákom z parketu prihováral Viktor Vincze a rádiová spíkerka a vtedy začínajúca herečka Martina Zábranská. Prirodzene, publikum čakalo Adelu a Pyca, nestalo sa. Adela sa stala súčasťou poroty a Pyco neskôr potvrdil, že nebol ani oslovený.

iveta, mama, dunaj, Čítajte aj Mimoriadne bohatý seriálový január! Ktoré slovenské novinky si nenechávate ujsť?

Kým ostrieľanejší Vincze si priazeň divákov získal rýchlejšie, na Zábranskú sa spočiatku zosypalo pomerne veľa negatívnej kritiky. Bol to však pre ňu krst ohňom, vôbec po prvýkrát bola súčasťou veľkej ťažiskovej šou. Odvtedy sa veľa zmenilo. Jej výkon s postupom týždňov sa výrazne zlepšil, stala sa pevnou tvárou Markízy a od januára je súčasťou nového denného seriálu Mama na prenájom. A to je zrejme aj dôvod, prečo nastala zmena v moderátorskom zložení ôsmej série!

influencer Čítajte aj Influenceri sa trápia s novou povinnosťou: Netýka sa všetkých, tu sú odpovede na všetky nejasnosti

Zábranská končí! Televízia Markíza potvrdila veľkú zmenu a dáva neopakovateľnú šancu ďalšej neopozeranej tvári, ktorú môže Let's Dance vyniesť na piedestál. Kto sa postaví po boku Vinczeho?

Moderátorkou ôsmej série sa stáva Lucia... Foto: TV Markíza
hlaváčková, zuzana hlaváčková, Moderátorkou ôsmej série sa stáva Lucia Hlaváčková.

Je to Lucia Hlaváčková.

Lucia Hlaváčková začala v Markíze ako redaktorka Televíznych novín. Po niekoľkých rokoch sa postavila pred kamery ako moderátorka ranných správ v Teleráne. Neskôr získala post moderátorky Telerána. Stálu moderátorskú dvojicu tvorí s Matúšom Krnčokom.

„Moderátormi živých prenosov Let's Dance 2023 budú Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková. Sú sympatickí a obľúbení, navyše skúsení moderátori živých prenosov. Pre Luciu bude práca na veľkej šou novinka a má podobnú východiskovú pozíciu ako Viktor minulý rok. Obaja sa však už dobre poznajú z televízie a veríme, že aj vďaka im dvom budú nedeľné večery ešte príjemnejšie,“ potvrdila televízia Markíza.

Silvia Majeská Čítajte aj Silvia Majeská: Dunaj má potenciál na väčší počet častí, chystáme ďalšie atraktívne novinky

Ako bude vyzerať ôsma séria?

Kto napokon tvorí tohtoročnú tanečnú zostavu? Je to atraktívny mix známych osobností: Marián Gáborík, Boris Valábik, Mario Cimarro, Viktor Ibara, Richard Autner, Milan Junior Zimnýkoval, Jana Kovalčíková, Helena Krajčiová, Mária Čírová, Henrieta Farkašová. Ženskú zostavu napokon doplnila Gabika Marcinková.

Za porotcovský stolík si sadne minuloročný víťaz Ján Koleník a doplnia ho neodmysliteľné stálice tejto šou – Adela Vinczeová, Tatiana Drexler a Ján Ďurovčík.

Nová séria Let's Dance odštartuje začiatkom marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2022/2023