Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jarná ťažisková šou Markízy mieri do vysielania! Poznáme presný dátum štartu Let's Dance

Nová séria jarnej ťažiskovej šou pozná dátum štartu!

30.01.2023 06:00
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance pozná dátum štartu ôsmej série.
debata
Roland Kubina Čítajte aj Programový riaditeľ Jojky: Pri Ivete sme so zatajeným dychom čakali na reakcie, teraz je v hre pokračovanie

Tvorcovia ôsmej série postupne v minulých týždňoch odhaľovali prvé detaily šou. Postupne sa odkryla súťažná jedenástka, ale aj nové zloženie poroty. Jedna otázka nebola stále zodpovedaná. Kedy sa Let's Dance dostane do vysielania? Keďže ide jarnú ťažiskovú šou, štandardne televízie Markíza tento typ relácie nasadzovali buď v druhej polovici februára alebo na prelome februára a marca.

Silvia Majeská Čítajte aj Silvia Majeská: Dunaj má potenciál na väčší počet častí, chystáme ďalšie atraktívne novinky

„Veľkolepá tanečná šou Let's Dance odštartuje v nedeľu 5. marca o 20:30,“ "povedala v najnovšom rozhovore pre Mediaklik Silvia Majeská, programová riaditeľka televízie Markíza a Nova. ":[https://www.mediaklik.sk/…vne-novinky/?…]

Tým pádom zotrvá vysielanie ôsmej série približne do polovice mája.

Klamstvo, Tomáš Maštalír Čítajte aj Markíza uvedie nový seriál: Siahla po celosvetovom hite, púšťa sa do neprebádaných vôd

Kto napokon tvorí tohtoročnú tanečnú zostavu? Je to atraktívny mix známych osobností: Marián Gáborík, Boris Valábik, Mario Cimarro, Viktor Ibara, Richard Autner, Milan Junior Zimnýkoval, Jana Kovalčíková, Helena Krajčiová, Mária Čírová, Henrieta Farkašová. Ženskú zostavu napokon doplnila Gabika Marcinková.

Nateraz nie je známe, kto bude moderátormi novej série, avšak je už odhalené zloženie poroty. A tvorcovia opäť prekvapili. Divákov čakajú veľké zmeny. Kto nahradí extravagantného Jorgeho Gonzálesa?

Ján Koleník je novým členom poroty ôsmej série Let's Dance!

iveta, mama, dunaj, Čítajte aj Mimoriadne bohatý seriálový január! Ktoré slovenské novinky si nenechávate ujsť?

Markíza, zároveň, potvrdila aj ostatné mená poroty. Diváci sa môžu znova tešiť na Adelu Vinczeovú, Jána Ďurovčíka a Tatianu Drexler.

„Okrem toho, že je Ján Koleník fantastický herec, minulý rok dokázal, že je aj rovnako dobrý tanečník. Svojou charizmou a talentom si získal srdcia divákov a stal sa jednou z najvýraznejších osobností našej šou. Sme veľmi radi, že prijal našu ponuku a aj naďalej bude súčasťou Let's Dance, tentoraz ako člen poroty. Pridá sa tak k Adele Vinczeovej, Tatiane Drexler a Jánovi Ďurovčíkovi,” potvrdila televízia Markíza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2022/2023