Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

To najlepšie na koniec? Let's Dance pozná posledné meno, je to seriálová hviezda!

Televízia Markíza odhalila meno posledného účinkujúceho, ktorý dotvorí súťažnú jedenástku.

24.01.2023 09:31
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa vráti na jar tohto roka.
debata
Zlatá labuť Čítajte aj Markíza má Dunaj, Nova zase Zlatú labuť. V čom sú seriály podobné a v čom odlišné?

Kto sa postaví na parket? Je to obľúbená seriálová, ale aj filmová herečka Gabriela Marcinková, ktorú diváci Markízy pravidelne stretávajú v Pánovi profesorovi. Ten na jeseň uviedol štvrtú sériu a na jeseň tohto roka sa diváci môžu tešiť na piate pokračovanie. Kým však dorazia nové časti, počas jari uvidia Gabiku Marcinkovú v Let's Dance.

influencer Čítajte aj Bude to byrokratický nezmysel roka? Slovenskí youtuberi a tiktokeri sa musia zaregistrovať, inak im hrozí pokuta

Kto napokon tvorí tohtoročnú tanečnú zostavu? Je to atraktívny mix známych osobností: Marián Gáborík, Boris Valábik, Mario Cimarro, Viktor Ibara, Richard Autner, Milan Junior Zimnýkoval, Jana Kovalčíková, Helena Krajčiová, Mária Čírová, Henrieta Farkašová. Ženskú zostavu napokon doplnila Gabika Marcinková.

Herečka Gabika Marcinková v seriáli Pán profesor. Foto: TV Markíza
gabika marcinková, pán profesor, seriál pán profesor, Herečka Gabika Marcinková v seriáli Pán profesor.

„Volám sa Gabriela Marcinková a tento rok som bola pozvaná do súťažnej tanečnej šou Let's Dance a ja som to prijala. Mám túto šou veľmi rada, sledovala som ju od prvej série a bola som hlavne fanúšikom minulej série a sledovala som s absolútnym úžasom, ako sa tí ľudia zlepšovali a pevne verím, že sa nám podarí zlepšovať rovnako ako im a že budete mať možnosť vidieť nádherné choreografie. Vidíme sa v marci,“ prezradila obľúbená herečka pri oficiálnom oznámení jej účasti v šou.

iveta, Čítajte aj Jojka má stále najsledovanejší seriál na Slovensku! Avšak stratil takmer 250-tisíc divákov

Nateraz nie je známe, kto bude moderátormi novej série, avšak je už odhalené zloženie poroty. A tvorcovia opäť prekvapili. Divákov čakajú veľké zmeny. Kto nahradí extravagantného Jorgeho Gonzálesa?

Siedmu sériu si naplno podmanil herec Ján Koleník, preto bolo logické, že televízia bude hľadať cesty, ako ho vrátiť na obrazovky. Kým minulý rok sa touto cestou nepriamo podporovala sledovanosť Druhej šance, teraz by to pomohlo pomôcť výkonu novinky Dunaj, k vašim službám.

niekde v európe, Čítajte aj RTVS chystá premiéru unikátneho seriálu: Kedy diváci uvidia historickú drámu? Poznáme detaily...

Ján Koleník je novým členom poroty ôsmej série Let's Dance!

Markíza, zároveň, potvrdila aj ostatné mená poroty. Diváci sa môžu znova tešiť na Adelu Vinczeovú, Jána Ďurovčíka a Tatianu Drexler.

„Okrem toho, že je Ján Koleník fantastický herec, minulý rok dokázal, že je aj rovnako dobrý tanečník. Svojou charizmou a talentom si získal srdcia divákov a stal sa jednou z najvýraznejších osobností našej šou. Sme veľmi radi, že prijal našu ponuku a aj naďalej bude súčasťou Let's Dance, tentoraz ako člen poroty. Pridá sa tak k Adele Vinczeovej, Tatiane Drexler a Jánovi Ďurovčíkovi,” potvrdila televízia Markíza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gabriela Marcinková #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2022/2023