Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké zmeny v Let's Dance! Takáto silná porota tu ešte nebola, mieri do nej miláčik publika

Televízia Markíza veľkolepo oznámila zloženie poroty ôsmej série Let's Dance, ktorú čoskoro čaká televízna premiéra.

23.01.2023 10:08
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa vráti na jar tohto roka.
debata
niekde v európe, Čítajte aj RTVS chystá premiéru unikátneho seriálu: Kedy diváci uvidia historickú drámu? Poznáme detaily...

Po víkende sa skompletizovala zostava súťažiacich. Na tanečný parket sa postaví atraktívny mix známych osobností: Marián Gáborík, Boris Valábik, Mario Cimarro, Viktor Ibara, Richard Autner, Milan Junior Zimnýkoval, Jana Kovalčíková, Helena Krajčiová, Mária Čírová, Henrieta Farkašová.

Nateraz nie je známe, kto bude moderátormi novej série, avšak je už odhalené zloženie poroty. A tvorcovia opäť prekvapili. Divákov čakajú veľké zmeny. Kto nahradí extravagantného Jorgeho Gonzálesa?

Roman Bomboš Čítajte aj Nový šéf Rádia Slovensko: Hýbeme s moderátorskou základňou a meníme aj hudobný profil

Siedmu sériu si naplno podmanil herec Ján Koleník, preto bolo logické, že televízia bude hľadať cesty, ako ho vrátiť na obrazovky. Kým minulý rok sa touto cestou nepriamo podporovala sledovanosť Druhej šance, teraz by to pomohlo pomôcť výkonu novinky Dunaj, k vašim službám.

Ján Koleník je novým členom poroty ôsmej série Let's Dance!

Novým členom poroty ôsmej série Let's... Foto: TV Markíza
koleník, ján koleník, Novým členom poroty ôsmej série Let's Dance je Ján Koleník.

„Byť v Let's Dance a netancovať, bude pre mňa ešte väčšia výzva, ako keď som súťažil… Ale byť opäť pri tom, tešiť sa z tanca ako divák, ktorý nemá stres z tanečného výkonu, je pre mňa zážitok. Kritizovať je veľmi ľahké, ale konštruktívne hodnotiť je zodpovednosť. A naučiť sa tancovať za taký krátky čas pre ľudí, ktorí s tancom nemajú skúsenosť, si vyžaduje hlavne obdiv. Viem sa vcítiť do každého, keďže takto pred rokom som už bol na parkete. Hlavne je to šou, pri ktorej na chvíľu môžeme umelecky a kultivovane zabudnúť na okolitý drsný svet,” prezradil Ján Koleník pri oficiálnom potvrdení jeho účasti v porote.

jennifer aniston, the morning show, Čítajte aj Pripravte sa na fantastický seriálový rok 2023! Tieto top hity si nemôžete nechať ujsť

Markíza, zároveň, potvrdila aj ostatné mená poroty. Diváci sa môžu znova tešiť na Adelu Vinczeovú, Jána Ďurovčíka a Tatianu Drexler.

„Okrem toho, že je Ján Koleník fantastický herec, minulý rok dokázal, že je aj rovnako dobrý tanečník. Svojou charizmou a talentom si získal srdcia divákov a stal sa jednou z najvýraznejších osobností našej šou. Sme veľmi radi, že prijal našu ponuku a aj naďalej bude súčasťou Let's Dance, tentoraz ako člen poroty. Pridá sa tak k Adele Vinczeovej, Tatiane Drexler a Jánovi Ďurovčíkovi,” potvrdila televízia Markíza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Koleník #TV Markíza #Let´s Dance