Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nedeľné politické diskusie: Heger, Kollár, Sulík i Remišová o referende a predčasných voľbách

O podmienkach jednotlivých strán budú politici hovoriť v nedeľných diskusiách v RTVS, na Markíze a TA3.

21.01.2023 06:00
Eduard Heger, Richard Sulík, Boris Kollár Foto: , , ,
Boris Kollár, Richard Sulík a Eduard Heger začínajú rokovania o predčasných voľbách.
debata (6)

Politická kríza naďalej trvá a občania sa v referende vyjadrujú k predčasným voľbám. Hoci predstavitelia bývalej koalície rokovali o termíne 30. septembra, nič nie je dohodnuté a podmienky jednotlivých strán sú nejasné. Prezidentka avizuje, že ak politici do konca januára neurčia ich termín, vymenuje úradnícku vládu. OľaNO navyše čaká snem a Eduard Heger nevylúčil, že ich cesty s Igorom Matovičom sa rozídu.

Ľuboš Machaj Čítajte rozhovor Ľuboš Machaj: Rokovania o náhrade koncesií sú turbulentné. Nechceme len kúriť a svietiť

Pozvanie do TA3 prijal dočasne poverený predseda vlády Eduard Heger (OĽaNO). V relácii V politike sa vyjadrí k predčasným voľbám, rokovaniam s prezidentkou Zuzanou Čaputovou aj ďalšiemu fungovaniu koalície. Moderuje Richard Dírer.

Téma referenda bude rezonovať aj v relácii O 5 minút 12 na Jednotke a spravodajskom okruhu :24. Hosťami moderátora Mareka Makaru budú ministerka investícií Veronika Remišová (Za ľudí) a podpredseda parlamentu Juraj Blanár (Smer-SD).

V štúdiu televízie Markíza sa stretnú šéf parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a predseda SaS Richard Sulík. V relácii Na telo s nimi bude moderátor Michal Kovačič diskutovať o predčasných voľbách a podmienkach jednotlivých strán.

Rekord uplynulého týždňa

Uplynulú nedeľu, 15. januára 2023, si relácia Na telo pripísala na konto ďalšie víťazstvo. Duel Igora Matoviča a Erika Tomáša pritiahol k obrazovkám televízie Markíza až 549-tisíc divákov v univerzálnom publiku 12+ a stal sa tak šiestym najsledovanejším vydaním relácie od jej návratu na jeseň 2018.

Divácky atraktívna diskusia si pripísala vysokú sledovanosť aj v obchodnej cieľovej skupine 12–54 s ratingom 8 % a trhovým podielom 33,3 %, ktorý bol tretím najvyšším od obnovenia relácie na jeseň 2018. Duel najviac rezonoval medzi mladými mužmi od 12 do 34 rokov (podiel na trhu 46,7 %) a v Bratislavskom kraji (podiel na trhu 51,3 %).

Igor Matovič a Erik Tomáš v relácii Na telo v... Foto: TV Markíza
Na telo, Igor Matovič a Erik Tomáš Igor Matovič a Erik Tomáš v relácii Na telo v nedeľu 15. januára 2023.

Na Jednotke sledovalo O 5 minút 12 s Michalom Šipošom a Matúšom Šutajom Eštokom 387-tisíc divákov a na TA3 diskusiu V politike s tromi poslanci parlamentu 215-tisíc divákov. Štvrtkovú diskusiu Borisa Kollára a Petra Pellegriniho v relácii Na hrane si pozrelo 374-tisíc divákov v univerzálnom publiku 12+.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo