Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Súboj o Pražský hrad vrcholí. Duel Pavla s Babišom uvidia aj slovenskí diváci

Superduel: Bitva o hrad uvedie dnes večer CNN Prima News a Prima PLUS.

25.01.2023 06:00
Superduel: Bitva o hrad Foto:
Spravodajský kanál CNN Prima NEWS a Prima PLUS prinesú finálový súboj prezidentských kandidátov.
debata
Zlatá labuť Čítajte aj Markíza má Dunaj, Nova zase Zlatú labuť. V čom sú seriály podobné a v čom odlišné?

Dlhý a vyhrotený súboj o Pražský hrad ide do finále. Novú hlavu štátu si budú Česi vyberať už 27. a 28. januára. Stane sa prezidentom Českej republiky generál vo výslužbe a víťaz prvého kola volieb Petr Pavel alebo líder opozície, bývalý premiér slovenského pôvodu Andrej Babiš?

Koho by zvolili Slováci za českého prezidenta? Pavla alebo Babiša?

Dnes večer, 25. januára o 20.15 hod., prinesie spravodajský kanál CNN Prima News a spolu s ním aj kanál Prima PLUS na Slovensku Superduel: Bitva o hrad. Účasť v diskusii už potvrdili obaja kandidáti.

Petrovi Pavlovi aj Andrejovi Babišovi ide o všetko. Finálová dvojica musí presvedčiť maximálne množstvo voličov, aby mali šancu na víťazstvo. Len jeden z nich vystrieda na Pražskom hrade prezidenta Miloša Zemana.

Fetiše republiky logo Čítajte aj Po Fetišoch socializmu a revolúcie prichádzajú Fetiše republiky. Prvá časť bude spomínať na „deti republiky“

Kto ovládne televíznu debatu, ktorá môže mať zásadný vplyv na rozhodovanie voličov v Česku? Jedinečný duel kandidátov v boji o post hlavy štátu ponúkne súboj argumentov v modernom štúdiu CNN Prima News s divákmi v publiku. Debatu budú moderovať Terézia Tománková a Petr Suchoň.

„Som rád, že pozvanie do nášho Superduelu prijali obaja fináloví prezidentskí kandidáti. Divákom ponúkneme ich debatu tradične pred živým publikom z radov podporovateľov Petra Pavla aj Andreja Babiša,“ hovorí šéfredaktor spravodajstva a publicistiky CNN Prima NEWS Pavel Štrunc.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Babiš #Petr Pavel #Prezident Českej republiky