Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kultová reality šou mieri z Jojky na Markízu! Nová verzia pozná dátum štartu

Televízia Markíza túto jar ponúkne divákom nové verzie známych programov s pozmeneným názvom.

20.01.2023 06:00
debata (2)
Novinka Na nože so šéfkuchárom Martinom Novákom... Foto: TV Markíza
na nože, martin novák, Novinka Na nože so šéfkuchárom Martinom Novákom odštartuje na Markíze začiatkom februára.
Ľuboš Machaj Čítajte aj Ľuboš Machaj: Rokovania o náhrade koncesií sú turbulentné. Nechceme len kúriť a svietiť

Po 17 rokoch sa čoskoro diváci dočkajú premiéry šou Nevesta pre milionára, bude sa volať Ruža pre nevestu. Okrem toho na obrazovky mieri staronová, o to obľúbenejšia šou Áno, šéfe!. Tá je známejšia v Čechách, kde ju preslávil Zdeněk Polreich, s úspechom sa vysielala aj u nás. Dokonca vznikla aj slovenská verzia, tá sa dočkala iba niekoľkých epizód. Markíza uvedie variáciu tejto šou s názvom Na nože.

Survivor 2023, survivor, Čítajte aj Drsný návrat reality šou: Pozor! Tentokrát ju neuvidíte priamo v televíznom vysielaní!

V čisto slovenskej verzii formátu Kitchen Nightmares sa divákom predstaví renomovaný a viacerými prestížnymi oceneniami ovenčený šéfkuchár Martin Novák, ktorý si taktiež nekladie servítku pred ústa a vie byť poriadne prísnym kritikom.

Za prítomnosti televíznych kamier sa bude snažiť vytiahnuť z problémov reštaurácie, ktoré sa z najrôznejších dôvodov ocitli v kríze, alebo dokonca na hranici krachu. Budú ich majitelia počúvať dobre mienené rady skúseného odborníka, alebo si naďalej budú všetko robiť po svojom? Po nejakom čase sa do každej reštaurácie vráti so skrytou kamerou, aby preveril, či naozaj došlo k zlepšeniu.

Slovensky rozhlas Čítajte aj Ďalšia zmena v RTVS. Končí šéf Rádia Slovensko, viesť ho bude známy moderátor

Na nože pozná dátum štartu! Televízia Markíza plánuje odvysielanie prvej epizódy už 8. februára. Šou mieri do stredajšieho prime-time, ktorý počas januára patril posledným epizódam neúspešného komediálneho seriálu Chatári. V minulosti stredy patrili Chart Show.

O čom bude prvá epizóda? Šéfkuchár Novák zamieri do talianskej reštaurácie v Šamoríne. Majiteľ nikdy nepotreboval žiadne pôžičky a bol hrdý na to, ako sa podniku darilo. Prišla pandémia, ktorá mu podnikanie zničila. Posledné sezóny sú extrémne slabé. Reštaurácia profituje iba v lete, keď funguje terasa, inokedy však zíva prázdnotou.

Patrik Herman Čítajte rozhovor Patrik Herman: Na obrazovku sa čoskoro vrátim, diváci RTVS sa môžu tešiť na novú reláciu

V kuchyni pracuje aj Tiborov syn a manželka a práve oni sú tí, ktorí volajú po zmene. Tibor na zamestnancov nevie byť prísny a postupne tak začína na svoju dobrotu doplácať. Podarí sa šéfkuchárovi Martinovi Novákovi presvedčiť Tibora, že zmena je to, čo jeho podnik na prežitie potrebuje? A bude Martin konečne ten, koho Tibor počúvne?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #Na nože