Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Strašné podmienky, ťažké súťaže: Survivor je späť! Kto zabojuje o 100-tisíc eur?

Nepremeškajte premiéru druhej série najdrsnejšej reality šou sveta! Survivor Česko a Slovensko je od 25. januára dostupný na streamovacej službe Voyo. Zoznámte sa so súťažiacimi!

26.01.2023 06:00
survivor, Foto:
Druhá séria Survivora Česko a Slovensko štartuje 25. januára.
debata
Silvia Majeská Čítajte rozhovor Silvia Majeská: Dunaj má potenciál na väčší počet častí, chystáme ďalšie atraktívne novinky

Súťažiaci, ktorí už teraz sú na ostrove, boli podrobení kamerovým skúškam, ako aj fyzickým, psychologickým a lekárskym testom, aby sa zistilo, či sú vhodní pre súťaž Survivor. Oba kmene sú si úplne rovné, ani jeden z nich nebude mať na ostrove žiadne zvýhodnenia, musia bojovať a všetko si sami vybudovať.

Hráči si mohli priniesť len niekoľko kusov oblečenia, topánky a ponožky. Nesmú mať pri sebe žiadne hygienické potreby alebo osobné veci. Všetko ostatné budú mať možnosť vyhrať v priebehu súťaže. Ako zvládnu každodennú hygienu, ako napríklad čistenie zubov, pranie oblečenia alebo hľadanie obživy z toho, čo im ostrov ponúkne?

mama na prenájom, Čítajte aj Seriálové rozdiely: Markizácky Dunaj s prepadom, Mama na prenájom absolútna špička

Proti sebe sa v novej sérii najdrsnejšej reality šou tejto doby opäť postavia dva kmene – Hrdinovia a Rebeli. Známe aj nové tváre zažijú na exotickom ostrove v Dominikánskej republike hlad, bolesť, výzvy, nečakané zvraty – to všetko bude musieť zdolať nový nositeľ titulu Survivor Česko & Slovensko.

Či už je pre niekoho vzorom futbalový útočník, víťaz Farmy, miss ČR alebo napríklad pokerová hráčka, všetci z kmeňa Hrdinov v živote niečo dokázali aj za cenu, že každý z nich musel niekedy riskovať. Vďaka svojim činom ale zostávajú v povedomí väčšiny z nás. Teraz získali odvahu urobiť ďalší krok do neznáma.

Bojovníci v druhej sérii Survivora! Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Žaneta Skružná,
Marek Vagovič, Pod povrchom, RTVS Čítajte aj Vagovič v Rade RTVS? Verejná výzva od poslanca OĽaNO: Treba odpolitizovať telerozhlas, tvrdí

Členovia kmeňa Hrdinov ponesú červenú vlajku a tvoriť ho budú nasledovní Česi a Slováci: futbalista Petr Švancara (45), moderátorka Kateřina Klinderová (30), youtuber a víťaz vlaňajšej 14. série reality šou Farma Filip Jánoš (26), miss ČR Andrea Bezděková (28), herec Václav Matějovský (26), herečka Karolína Krézlová (35), model Josef Kůrka (31), fitness influencerka a trénerka známa zo šou Najväčší víťaz Soňa Sedláčková (40), hviezda reality šou Love Island Petr Havránek (26) a hráčka pokeru Barbora Mlejnková (31).

Proti nim stojí kmeň Rebelov s modrou vlajkou. Odhodlaní zbúrať akékoľvek pravidlá, rovnako ako to urobili vo svojich životoch, aby sa dostali až tam, kde sú práve teraz. Turistická sprievodkyňa, technik z nákupného reťazca, realitný maklér, profesionálna atlétka. Všetkých spája adrenalín, ostrý jazyk a prefíkanosť.

Rebeli budú zostavení z týchto Čechov a Slovákov: turistická sprievodkyňa Ludmila Puldová (55), tréner skejtbordingu Tomáš Weimann (33), vizážistka Žaneta Skružná (23), osobný tréner Adam Bůžek (22), barmanka Hana Gelnarová (22), realitný maklér Jiří Hanousek (33), tanečnica Johana Fabišíková (29), interiérový dizajnér Matěj Quitt (32), atlétka Tereza Schejbalová (22) a technik Martin Konečný (45).

lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj To najlepšie na koniec? Let's Dance pozná posledné meno, je to seriálová hviezda!

Avšak napriek rozdeleniu do dvoch kmeňov drieme hrdina aj rebel v každom z nich. O tom svedčí ich bojovný charakter a guráž postaviť sa chrbtom k pohodliu 21. storočia a zažiť nové dobrodružstvo. Bude nepochybne zaujímavé sledovať, ako sa ich povahy v jednej z fyzicky aj psychicky najnáročnejších šou na svete prejavia. Víťaz však môže byť len jeden a ten získa rozprávkovú finančnú výhru 100 000 eur.

Na ostrov sa už dopravil aj slovenský youtuber Filip Jánoš, ktorý je známy skôr pod prezývkami FiFqo alebo Fifo. Vlani sa prihlásil do reality šou televízie Markíza Farma a následne sa stal aj jej víťazom. Filip pripustil, že sa najviac obáva straty komfortu: „Veľmi sa teším, ale čím viac sa to blíži, tým sa viac bojím. Hladu sa napríklad ani veľmi nebojím, ale zistil som, že tam nebude záchod alebo si nebudem mať kde umyť zuby.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Survivor Česko a Slovensko #televízna sezóna 2022/2023