Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Drsný návrat reality šou: Pozor! Tentokrát ju neuvidíte priamo v televíznom vysielaní!

Kto chce vidieť druhú sériu Survivora, bude si musieť zaplatiť streamovaciu službu Voyo. Kým minulý rok sa najdrsnejšej reality šou sveta nedarilo v televíznom vysielaní a Markíza sa poriadne trápila, na Voyo tento program naplno hviezdil. Preto nie je prekvapením, že tohtoročné pokračovanie bude dostupné práve tu.

19.01.2023 06:00
Survivor 2023, survivor, Foto:
Nová séria Survivora dorazí na Voyo od 25. januára.
debata
mama na prenájom, Čítajte aj Ultra tesný boj Markízy a Jojky: Rozdiely medzi seriálmi sú minimálne, záleží na každom divákovi

Nová séria odštartuje už v stredu 25. januára 2023, na rozdiel od vlaňajšieho prvého ročníka si ju na Slovensku budú môcť exkluzívne vychutnávať predplatitelia streamovacej služby Voyo. Na ostrovanov sa môžu tešiť vždy v stredu a vo štvrtok vo večerných hodinách.

Survivor prinesie osviežujúce zvraty a ešte náročnejšie podmienky pre súťažiacich než posledný rok. Hneď v prvej časti uvidíte dramatické zoskoky z vrtuľníka priamo do oceána či náročné dni bez spánku a jedla. Okrem toho si súťažiaci budú musieť poradiť so stavbou prístrešku holými rukami, rozkladaním ohňa za pomoci kresadla, túžbou za domovom a chýbajúcim komfortom, ale hlavne so svojimi súpermi a ich taktikou. Zvíťazí nakoniec ich schopnosť vedieť povedať správne slová v správny čas a udržať si hráčov na svojej strane? Bude ich stratégiou lesť a vypočítavosť či férová hra? Alebo si vystačia s fyzickou silou?

rtvs, machaj, Čítajte aj RTVS predstavila jarnú štruktúru: Do programu mieria nové formáty, toto však chýba!

„Survivor je formát, ktorý žne úspechy predovšetkým u mladých divákov a vlani nám veľmi dobre zafungoval na Voyo. Druhý ročník jeho česko-slovenskej verzie sme sa preto rozhodli uviesť exkluzívne prostredníctvom našej streamovacej služby, ktorá už na Slovensku a v Česku pokorila hranicu 400-tisíc predplatiteľov,“ vysvetľuje Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a pokračuje: „Survivor je nepochybne srdcovkou pre všetkých dobrodruhov. Tento rok sa diváci môžu tešiť na skutočne zaujímavé a rozdielne charaktery súťažiacich, slovenské farby bude zastupovať napríklad aj víťaz vlaňajšej Farmy Filip Jánoš, ktorý si tak v rýchlom slede vyskúša ďalšiu dobrodružnú reality šou. Vďaka skvelej hráčskej zostave a divácky ešte atraktívnejším súťažiam bude nová sezóna plná prekvapení a veľkých emócií.“

Slovensky rozhlas Čítajte aj Ďalšia zmena v RTVS. Končí šéf Rádia Slovensko, viesť ho bude známy moderátor

Proti sebe sa v novej sérii najdrsnejšej reality šou tejto doby opäť postavia dva kmene – Hrdinovia a Rebeli. Známe aj nové tváre zažijú na exotickom ostrove v Dominikánskej republike hlad, bolesť, výzvy, nečakané zvraty – to všetko bude musieť zdolať nový nositeľ titulu Survivor Česko & Slovensko.

Bojovníci v druhej sérii Survivora! Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Žaneta Skružná,

Touto jedinečnou skúsenosťou prevedie súťažiacich opäť obľúbený Ondřej Novotný a bude im oporou aj autoritou pri výzvach i na kmeňových radách. „Survivor je sociálny experiment, ktorý sa posúva spoločne s dobou a keď je dobre robený a zahraný, tak je stále nový a stále zábavný. Cením si každého súťažiaceho, ktorý zo seba vydáva maximum a dokáže to v hre ukázať,“ uzatvára moderátor a obrovský fanúšik reality šou Survivor Česko & Slovensko Ondřej Novotný.

nemocnica, Čítajte aj Spraví Jojka rázny krok? Hviezda Nemocnice mieri do Let's Dance. Bude to jej koniec?

Prvý kmeň pod názvom HRDINOVIA hrdo ponesie červenú vlajku a tvoria ho Česi a Slováci: Václav Matějovský, Andrea Bezděková, Barbora Mlejnková, Petr Havránek, Josef Kůrka, Kateřina Klinderová, Petr Švancara, Karolína Krézlová, Filip Jánoš a Soňa Sedláčková.

Druhý kmeň s modrou vlajkou sa volá REBELI a je zostavený z týchto Čechov a Slovákov: Ludmila Puldová, Jiří Hanousek, Žaneta Skružná, Matěj Quitt, Adam Bůžek, Hana Gelnarová, Tomáš Weimann, Tereza Schejbalová, Johana Fabišíková a Martin Konečný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Survivor Česko a Slovensko #televízna sezóna 2022/2023