Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšie prekvapujúce meno odhalené: Markíza do Let's Dance mieri obľúbená speváčka!

Zostava ôsmej série sa opäť rozrástla. Televízia Markíza začala odhaľovať druhú polovicu účinkujúcich.

11.01.2023 09:26
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa objaví vo vysielaní na jar tohto roka.
debata

Pred pár dňami sa uzavrel zoznam prvej polovice účinkujúcich v pripravovanej ôsmej sérii Let's Dance, ktorá bude jarnou ťažiskovou šou Markízy. Prvým účinkujúcim je bývalý hokejista Marián Gáborík. Na tanečný parket sa postaví herec Mario Cimarro z úspešnej telenovely Skrytá vášeň. Tretím potvrdeným menom bol Boris Valábik. Následne tvorcovia to vzali veľkolepo a naraz odhalili až troch ďalších „tanečníkov“. Zalovili v hereckých vodách a do šou mieria tri veľké seriálové hviezdy.

Do ôsmej série Let's Dance mieri Jana Kovalčíková, ktorú si diváci môžu pamätať zo seriálov Oteckovia alebo Chatári. Ďalšieho účastníka si diváci môžu dobre pamätať z minuloročného hitu Druhá šanca, ktorý mu priniesol veľkú slávu medzi Slovákmi. Je to Viktor Ibara. Treťou potvrdenou účinkujúcou je Helena Krajčiová, ktorá sa pravidelne objavuje v slovenských seriáloch. Aktuálne sa objavuje v Chatároch a najnovšie aj v novom dennom seriáli Mama na prenájom.

Speváčka Mária Čírová mieri do Let's Dance. Foto: TV Markíza
Na markízackej párty prekvapila svojimi krivkami speváčka Mária Čírová. Speváčka Mária Čírová mieri do Let's Dance.

A to nie je všetko. Aj v tomto ročníku sa na parket postaví až jedenásť párov, čiže na odhalenie čaká druhá polovica. A otvára ju speváčka Mária Čírová! Jedna z najúspešnejších slovenských speváčok, ktorá má na konte viacero veľkých hitov. V minulosti sa predstavila aj ako moderátorka, ale najmä účinkujúca v šou Tvoja tvár znie povedome. Zaujímavosťou je, že jej najstaršia dcéra Zoe účinkovala v seriáli Oteckovia.

„Je pre mňa obrovským potešením byť súčasťou ďalšej série mimoriadne obľúbeného programu Let's Dance, ktorý som aj ja neraz sledovala so zatajeným dychom, priznávam. Tanec je nádherný druh umenia a chápem ho ako úžasný prostriedok komunikácie medzi telom a dušou, prostriedok na vyjadrenie toho, čo je až niekedy slovám nedostupné. Pretože tancom môžeme vyjadriť krásu, lásku, slobodu, dokonca vyrozprávať príbeh a to je fascinujúce. Ešte nikdy som netancovala s tanečným partnerom, toto bude pre mňa nové a uvedomujem si, že ma čaká náročné obdobie v rámci učenia sa, keďže som spoločenský tanec nikdy nerobila. Ale niekde v kostiach cítim, že ma čaká úžasné dobrodružstvo,“ vyjadrila sa s nadšením Mária Čírová.

Nová séria Let's Dance odštartuje na jar tohto roka na Markíze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mária Čírová #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2022/2023