Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hromadný nástup na tanečný parket! Veľké seriálové hviezdy mieria do novej série Let's Dance

Televízia Markíza oznámila rovno ďalších troch účinkujúcich v pripravovanej ôsmej série Let's Dance.

09.01.2023 10:47
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa na jar predstaví v ôsmej sérii.
debata
iveta, Čítajte aj Je Slovensko plné rasizmu, predsudkov a borovičky? Jojka s novým seriálom zaťala do živého

Tvorcovia šou začali s postupným odhaľovaním novej zostavy, ktorá sa čoskoro postaví na tanečný parket a bude súčasťou jarnej ťažiskovej šou. Prvým účinkujúcim je bývalý hokejista Marián Gáborík. Na tanečný parket sa postaví herec Mario Cimarro z úspešnej telenovely Skrytá vášeň. Tretím potvrdeným menom bol Boris Valábik.

Tentokrát Markíza poriadne dupla na plyn a vyrukoval rovno s troma ďalšími menami! Na tanečný parket mieria veľké seriálové hviezdy.

iveta, Čítajte aj Iveta s totálnym rekordom všetkých čias: Je to najsledovanejší seriál v histórii Jojky

„Zoznam našich účinkujúcich obohatili ďalšie výnimočné osobnosti. Svoje tanečné schopnosti predvedú skvelé herečky Helena Krajčiová a Janka Kovalčíková a charizmatický model, študent medicíny a herec zo seriálového megahitu Druhá šanca, Victor Ibara,“ hovorí PR manažér Markízy Tadeáš Kurka.

Herečka  Jana Kovalčíková. Foto: Markíza
Janka Kovalcikova Herečka Jana Kovalčíková.
markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Veľké odhalenie Markízy: Toto je nový televízny milionár! Bitka o jeho srdce sa začne...

Do ôsmej série Let's Dance mieri Jana Kovalčíková, ktorú si diváci môžu pamätať zo seriálov Oteckovia alebo Chatári. Od marca bude z nej aj tanečnica! „Som nesmierne potešená, že budem účastná na takom nádherne elegantnom programe a skvelej zábave na vysokej úrovni. Pevne verím, že splníme očakávania a že šou naplníme humorom, kvalitou a aj správnou dávkou trapasov,“ povedala pri oficiálnom predstavení.

Victor Ibara v seriáli Druhá šanca. Foto: TV Markíza
druhá šanca, victor ibara, Victor Ibara v seriáli Druhá šanca.

Ďalšieho účastníka si diváci môžu dobre pamätať z minuloročného hitu Druhá šanca, ktorý mu priniesol veľkú slávu medzi Slovákmi.

mama na prenájom, bardy, zabranská, Čítajte aj Veľký deň pre Markízu! Štartuje nový denný seriál, ktorý musí prekonať aj Oteckov

„Veľmi sa teším, že budem môcť byt súčasťou Let's Dance 2023. Vyskúšať si parket, vyskúšať si, aké je to naučiť sa tanec za jeden týždeň. Mám obrovský rešpekt, ale aj obrovskú radosť, že toto budem môcť absolvovať. A dúfam, že som od tatina chytil nejaké africké rytmy a gény a že tam niečo odtancujem,“ neskrýva nadšene Ibara.

Treťou potvrdenou účinkujúcou je Helena Krajčiová, ktorá sa pravidelne objavuje v slovenských seriáloch. Aktuálne sa objavuje v Chatároch a najnovšie aj v novom dennom seriáli Mama na prenájom.

Helena Krajčiová v dennom seriáli Mama na... Foto: TV Markíza
helena krajčiová, mama na prenájom, Helena Krajčiová v dennom seriáli Mama na prenájom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helena Krajčiová #TV Markíza #Jana Kovalčiková #Let's Dance #televízna sezóna 2022/2023 #Viktor Ibara