Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľké odhalenie Markízy: Toto je nový televízny milionár! Bitka o jeho srdce sa začne...

...už na jar tohto roka.

09.01.2023 08:55
markíza, tv markíza, logo, Foto:
Televízia Markíza chystá návrat kultovej šou. Po novom sa bude volať Ruža pre nevestu.
debata
iveta, Čítajte aj Je Slovensko plné rasizmu, predsudkov a borovičky? Jojka s novým seriálom zaťala do živého

Nie je tajomstvom, že televízia Markíza na jar tohto roka chystá veľký návrat na obrazovky. Po 17 rokoch sa rozhodla resuscitovať romantickú šou Nevesta pre milionára. Po novom však bude niesť meno Ruža pre nevestu a pôjde o kompletný reboot tejto šou. Pred pár dňami stanica oznámila meno moderátora, išlo tak o prvé veľké prekvapenie. Ružu pre nevestu má celú moderátorsky utiahnuť model, príležitostný herec a začínajúci moderátor Krištof Králik.

Traf to!, Juraj „Šoko“ Tabaček Čítajte aj Traf to! prichádza na obrazovku, nahradí 5 proti 5. V čom bude iné a koľko bude RTVS stáť?

Markíza ho objavila pre potreby účinkovania v prvých sériách Pána profesora, kde vystupoval v úlohe študenta. Neskôr sprevádzal s Martinom Klinčúchom a Matúšom Kolárovským zákulisím Superstar. Príležitostne sa objavoval v Chart Show. Moderuje krátky formát Voyo News.

mama na prenájom, bardy, zabranská, Čítajte aj Veľký deň pre Markízu! Štartuje nový denný seriál, ktorý musí prekonať aj Oteckov

Na romantickej ceste stretne náš slobodný mladý muž 18 žien, s ktorými sa bude postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku. Na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho ružu a stanú sa z nich právoplatní manželia? Tentoraz však bude svoju vyvolenú hľadať príťažlivý úspešný podnikateľ v kreatívnom priemysle, ktorý je Slovák, aktuálne však žije a pôsobí v zahraničí. Zaujímavosťou je, že väčšina diania sa bude odohrávať v Turecku, diváci sa tak môžu tešiť na skvelú šou plnú romantiky a emócií v krásnom exotickom prostredí.

Hit roka, 1993 Čítajte aj Hit roka má po premiére. Podarilo sa mu nadviazať na úspech Hitu storočia?

Kto je tajomný milionár? Je ním Tomáš Tarr, 29-ročný Štúrovčan, ktorý roky pôsobí v Thajsku v kreatívnom priemysle.

Potenciálnym ženíchom v šou Ruža pre milionára... Foto: TV Markíza
ruža pre nevestu, tomáš tarr, Potenciálnym ženíchom v šou Ruža pre milionára je Tomáš Tarr, ktorý pôsobí v Thajsku, v kreatívnom priemysle.

„O priazeň potenciálnych neviest v romantickej zoznamovacej šou Ruža pre nevestu sa bude uchádzať atraktívny a charizmatický Tomáš, ktorý spĺňa všetky atribúty moderného muža a džentlmena. Napriek tomu, že nemá núdzu o sympatie žien, tú pravú stále nenašiel. Tomáš žije v zahraničí, kde úspešne podniká. Miluje Slovensko, kam sa rád vracia a svoju spriaznenú dušu si chce nájsť práve tu. Diváci sa už čoskoro budú môcť spolu s Tomášom vydať na cestu hľadania lásky, ktorá bude pútavá, dobrodružná a zároveň plná romantiky. Spolu budeme svedkami toho, ako Tomášova osobnosť, jeho šarm a charizma zamotajú hlavu nejednej slečne, ktorá zabojuje o jeho srdce. Diváci sa určite majú na čo tešiť,“ potvrdzuje televízia Markíza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #Ruža pre nevestu