Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza neprestáva prekvapovať: Návrat šou po 17 rokoch. A teraz odhalenie moderátora

Na jar diváci uvidia novú verziu kultovej šou, ktorá pred rokmi na Slovensku lámala rebríčky sledovanosti.

05.01.2023 06:00
markíza, tv markíza, logo, Foto:
Televízia Markíza chystá návrat kultovej šou. Po novom sa bude volať Ruža pre nevestu.
debata (3)
dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Markizácke seriály v roku 2023: Pripravte sa na nálož noviniek a žánrov, ktoré tu doteraz neboli

Tento program je najväčším prekvapením posledných rokov. Markíza ide znovu oživiť Nevestu pre milionára! Po dlhých rokoch sa na obrazovky Markízy vracia celosvetovo úspešný formát The Bachelor, v ktorom jeden šťastný muž dostane príležitosť nájsť ženu svojich snov – a možno aj budúcu nevestu. Po novom sa bude volať Ruža pre nevestu.

tomáš a diana, maštalír, mórová, Čítajte aj Jojkárske seriály v roku 2023: Najväčší počet noviniek a mix žánrov, ktorý tu doteraz nebol

Na romantickej ceste stretne náš slobodný mladý muž 18 žien, s ktorými sa bude postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku. Na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho ružu a stanú sa z nich právoplatní manželia?

the last of us, Čítajte aj Seriálový január: Rok 2023 sa začína bombastickými hitmi! Toto nemôžete zmeškať

Formát The Bachelor je divákom dobre známy z roku 2006 pod slovenským názvom Nevesta pre milionára. Tentoraz však bude svoju vyvolenú hľadať príťažlivý úspešný podnikateľ v kreatívnom priemysle, ktorý je Slovák, aktuálne však žije a pôsobí v zahraničí. Zaujímavosťou je, že väčšina diania sa bude odohrávať v Turecku, diváci sa tak môžu tešiť na skvelú šou plnú romantiky a emócií v krásnom exotickom prostredí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kristof Kralik (@kristofko)

online, web Čítajte aj Návštevnosť webov: Pravda sa vrátila do prvej päťky, Startitup pokoril Hnonline

Kto však bude staronovou šou sprevádzať? Voľba moderátora môže byť pre mnohých prekvapením. Pred kamery sa postaví Krištof Králik, ktorý sa na televíznych obrazovkách začala objavovať len nedávno. Markíza ho objavila pre potreby účinkovania v prvých sériách Pána profesora, kde vystupoval v úlohe študenta. Neskôr sprevádzal s Martinom Klinčúchom a Matúšom Kolárovským zákulisím Superstar. Príležitostne sa objavoval v Chart Show. Moderuje krátky formát Voyo News. Ruža pre nevestu bude preňho veľká premiéra v jednej z ťažiskových šou.

Hit roka, 1993 Čítajte aj Štartuje nová šou Hit roka! Pre RTVS ju vyrába firma, ktorá stála za Zlatými časmi či Hitom storočia

„Táto skúsenosť je pre mňa doteraz najväčšia skúška a najväčšia zodpovednosť. Verím, že nielen TV Markíza, ale aj divákom dokážem, že to nerobím náhodou a bude to pre mňa nový začiatok. Vyskúšal som si moderovanie Voyo News, kedy som si uvedomil, že poloha moderátora ma naozaj baví a keďže v prostredí, kedy niekomu radím o vzťahoch, som ako doma, neváhal som ani minútu a tento projekt som zobral. Samotný formát je romantický a nádherný a diváci sa rozhodne majú na čo tešiť,“ prezradil budúci moderátor.

Ruža pre nevestu ešte nemá určený dátum premiéry. Vysielanie sa však očakáva počas jarnej sezóny.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Krištof Králik #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #Ruža pre nevestu