Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ďalšie hviezdne meno je vonku! Markíza zlákala do novej série Let's Dance...

Televízia Markíza potvrdila už tretieho účinkujúceho z ďalšej chystanej jedenástky.

04.01.2023 09:50
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa vráti na jar tohto roka.
debata (2)
tomáš a diana, maštalír, mórová, Čítajte aj Jojkárske seriály v roku 2023: Najväčší počet noviniek a mix žánrov, ktorý tu doteraz nebol

Tesne pred koncom minulého roka tvorcovia šou začali s postupným odhaľovaním novej zostavy, ktorá sa čoskoro postaví na tanečný parket a bude súčasťou jarnej ťažiskovej šou. Prvým účinkujúcim je bývalý hokejista Marián Gáborík. Na tanečný parket sa postaví herec Mario Cimarro z úspešnej telenovely Skrytá vášeň. V roku 2023 televízia Doma uvedie nové pokračovanie kultovej telenovely, ktorá vznikla po viac ako 20 rokoch od pôvodného seriálu.

dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Markizácke seriály v roku 2023: Pripravte sa na nálož noviniek a žánrov, ktoré tu doteraz neboli

Kto je tretím účinkujúcim? Potvrdili sa zvesti, že by do Let's Dance mohol zamieriť ďalší bývalý športovec, v súčasnosti už aj moderátor. Je to Boris Valábik! Ten spolu s Mariánom Gáboríkom majú vlastný podcast a do minulého roka aj vlastnú televíznu reláciu na RTVS.

Silvester 2022, markíza, Čítajte aj Silvestrovská sledovanosť: Žiadna sláva! Markíza obišla s prirovnaním o najväčšej prírodnej katastrofe
Boris Valábik. Foto: SITA, Jana Birošová
Boris Valábik Boris Valábik.

„Môžeme potvrdiť, že na tanečný parket sa postaví aj hokejový obranca NHL, športový komentátor a moderátor Boris Valábik. Zmeria si tak sily s kolegom a kamarátom Mariánom Gáboríkom. Sami sme zvedaví, komu sa v tanci bude dariť lepšie,“ potvrdil PR manažér televízie Markíza Tadeáš Kurka.

Nie je tajomstvom, že tanec je pre Valábika veľkou neznámou a tanečné tréningy budú preňho veľkou výzvou.

Mediaklik, MK Čítajte aj Mediálne weby majú nového lídra. Najmladší portál Mediaklik ukončil rok s absolútnym rekordom

Tanečná súťaž sa stala jednoznačne najúspešnejšou šou roka 2022. V cieľovej skupine 12–54 dosiahlo desať priamych prenosov vysokú priemernú sledovanosť 8,6 % a tiež vysoký trhový podiel 27,8 %. Každú nedeľu bolo pri obrazovkách Markízy v priemere 556-tisíc divákov starších ako 12 rokov, rekordom bolo 616-tisíc divákov pri šiestom priamom prenose.

dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Začiatok roka na Markíze: Chystá sa frontálny útok na Jojku, ktorý môže zničiť jej seriály

Tento ročník tak prekonal aj predchádzajúcu sériu, ktorú sledovalo v priemere 526-tisíc divákov a v cieľovej skupine 12–54 si pripísala priemerný rating 7,8 % a trhový podiel 25,4 %.

Pripravovaná ôsma séria by mohla odštartovať opäť začiatkom marca. Televízia Markíza nateraz oficiálne nepotvrdila presný dátum štartu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2022/2023