Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Začiatok roka na Markíze: Chystá sa frontálny útok na Jojku, ktorý môže zničiť jej seriály

Spočiatku to vyzeralo tak, že trhový líder bude spúšťať prichystané novinky postupne v prvých mesiacoch roka 2023. Napokon je všetko inak. A Jojka sa musí byť na pozore, keďže nové tituly sa postavia proti jej zabehnutým stáliciam. Je evidentné, že ambíciou Markízy je ich zničiť.

04.01.2023 06:00
dunaj, dunaj k vašim službám, Foto:
Prvé zábery z nového seriálu televízie Markíza - Dunaj, k vašim službám.
debata (1)
Mediaklik, MK Čítajte aj Mediálne weby majú nového lídra. Najmladší portál Mediaklik ukončil rok s absolútnym rekordom

Televízia nabehne na štandardnú vysielaciu štruktúru od pondelka, 9. januára. Dopoludňajšie vysielanie bude zložené z repríz Zámeny manželiek, Rodinných prípadov, Susedských prípadov, Susedov, znova sa vráti Monk. V pondelok podvečer štartuje nový denný seriál Mama na prenájom, ktorý má byť pilier vysielania prvých týždňov tohto roka. Novinka musí dostatočne rýchlo zaujať a stať sa podobným fenoménom ako Oteckovia.

online, web Čítajte aj Návštevnosť webov: Pravda sa vrátila do prvej päťky, Startitup pokoril Hnonline
Takto vyzerá nový denný seriál Markízy! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Takto vyzerá nový denný seriál Markízy - Mama...

Mama na prenájom v podvečernom slote bude mať ťažkú konkurenciu, v podobe zabehnutej kulinárskej reality šou Bez servítky, ktorá Jojke posledné mesiace prináša nadpriemerné a epizóde aj rekordné hodnoty. Zmeniť silný divácky návyk nebude teda jednoduché.

tomáš a diana, maštalír, mórová, Čítajte aj Jojkárske seriály v roku 2023: Najväčší počet noviniek a mix žánrov, ktorý tu doteraz nebol

Z filmov sa v najbližších dňoch diváci môžu tešiť na viaceré tituly, ktoré však budú uvedené v repríze. Ako každý rok, piatky budú patriť ságe o Harrym Potterovi, ktorý vyplní osem večerov až do konca februára. Do programu sa vkradli aj Šéfovia na zabitie, Bábovky, Dospeláci, Aquaman, Šerifovia, Equalizer alebo Americký ostreľovač. Tie vyplnia večerné sloty od piatku až do nedele.

dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Markizácke seriály v roku 2023: Pripravte sa na nálož noviniek a žánrov, ktoré tu doteraz neboli

Od 10. januára Markíza spúšťa svoj prvý historický seriál Dunaj, k vašim službám. Ten sa bude vysielať vždy v utorok a vo štvrtok a postaví sa proti jojkárskej Nemocnici, ktorú dva roky nevie poraziť žiaden formát. Podarí sa to chystanej novinke? Je evidentné, že Markíza sa rozhodla v roku 2023 obrátiť misky váh vo svoj prospech. Po premiére nového seriálu to televízia vyskúša s Kriminálkou Modrava, ktorá na českej Nove lámala rekordy sledovanosti. Rovnako bude vyzerať aj štvrtkový prime-time.

the last of us, Čítajte aj Seriálový január: Rok 2023 sa začína bombastickými hitmi! Toto nemôžete zmeškať
Takto vyzerá prvý historický seriál Markízy! Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Prvé zábery z nového seriálu televízie Markíza...

Stredajšie večery v januári budú patriť Chatárom. Najmenej úspešný seriál jesene 2022 dostane poslednú šancu a televízia dovysiela zostávajúce epizódy, ktoré vznikli v rámci prvej série. Vzhľadom na vývoj sledovanosti a podpriemernú odozvu sa nedá predpokladať, že by tvorcovia dostali zelenú pre druhú sériu. Po Chatároch bude nasledovať obľúbená Chart Show s Adelou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023 #seriál Mama na prenájom #seriál Dunaj k vašim službám