Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce v Teleráne: Moderátori si zložili a naspievali vlastnú sviatočnú pesničku

Videoklip k vianočnej pesničke bude mať premiéru v pondelkovom Teleráne. Pozrite si zábery z nakrúcania.

16.12.2022 06:00
Teleráno, vianočný klip Sviatočná Foto:
Známe tváre Telerána nakrútili špeciálnu vianočnú pesničku, ktorá dostala názov Sviatočná.
debata
black adam, dwayne johnson, Čítajte aj Len pred pár mesiacmi v kine a teraz už v telke! Na HBO sa valí tento superhrdina

Známe tváre Telerána si spolu s tímom, ktorý sa podieľa na vysielaní tejto rannej šou, pre divákov televízie Markíza pripravili špeciálny vianočný darček. Naspievali vianočnú pesničku, ktorá dostala názov Sviatočná.

Kým minulé roky zvykli tváre televízie prespievať už známe vianočné hity, tentokrát to tím Telerána zobral do vlastných rúk a v ich réžii vznikla autorská pesnička, ktorá má ľudí pobaviť aj poodhaliť zákulisie obľúbenej rannej šou.

iveta, Čítajte aj Jojka potvrdila prvý seriál roka 2023: Pripravte sa na niečo, čo tu ešte nebolo

„Keďže v redakcii máme množstvo talentov, chceli sme priniesť autorskú pieseň. Všetkým nám išlo najmä o to, aby bola pieseň zábavná, aby sme ukázali zákulisie aj to, že aj my si vieme zo seba vystreliť, pričom nikto nie je dokonalý,“ hovorí šéfredaktorka publicistiky televízie Markíza Zuzana Štelbaská, ktorá je autorkou textu piesne.

Autorkou hudby je Alex Haňdiaková, ktorá sa divákom prihovára ako redaktorka Telerána. „Akonáhle som dostala text k vianočnej piesni, sadla som si za klavír a zahrala prvé tri akordy, ktoré mi napadli. Začala som si len tak spievať slová a v hlave naskočila melódia. Bolo to až zázračne rýchlo,“ opisuje vznik melódie Alex.

Matematika zločinu Čítajte aj Kriminálka s Maštalírom aj prvý slovenský fantasy seriál. Voyo v roku 2023 prinesie nádielku nových seriálov

Pesničku naspievali moderátori rannej šou – Tomáš Juríček, Matúš Krnčok, Roman Juraško, Kvetka Horváthová, Lenka Šóošová, Lucia Hlaváčková, ku ktorým sa postupne pridávali aj ďalší členovia Telerána. Vo videoklipe diváci uvidia okrem moderátorov aj ľudí zo zákulisia, ale aj meteorológa Jozefa Iľka či Gizku Oňovú. Pridali sa tiež kolegovia zo spravodajstva vrátane jeho riaditeľa Henricha Krejču a nebude chýbať ani samotný generálny riaditeľ televízie Markíza Matthias Settele.

„Niektoré scény boli pre nás veľkou výzvou,“ uzatvára dramaturgička Telerána Katarína Plevová, ktorá sa ujala réžie videoklipu. Pieseň aj videoklip diváci uvidia v premiére v Teleráne v pondelok, 19. decembra.

Pozrite si zábery z nakrúcania:
Zábery z nakrúcania vianočného klipu Sviatočná Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Známe tváre Telerána nakrútili špeciálnu...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Vianoce 2022