Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Začiatok roka na Jojke: Televízia vracia premiéry nečakane skoro, späť sú seriálové stálice

Len, čo Jojka ukončí sviatočnú vysielaciu štruktúru, okamžite nasadí premiérové epizódy všetkých stabilných formátoch.

05.01.2023 06:00
iveta, zuzana mauréry, Foto:
Seriál Iveta štartuje na Jojke v nedeľu, 8. januára.
debata
markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Markíza neprestáva prekvapovať: Návrat šou po 17 rokoch. A teraz odhalenie moderátora

Televízia JOJ pojme začiatok januára podobne ako Markíza. Premiérovo! Kým hlavná konkurencia bude bojovať o priazeň divákov najmä dvoma seriálovými premiérami – Mama na prenájom a Dunaj, k vašim službám, Jojka pôjde na to sofistikovanejšie. Ponúkne mix žánrov a formátov.

Od pondelka, 9. januára, nabehne na štandardnú vysielaciu štruktúru, dovtedy, ešte pár dní to potiahne so sviatočne ladeným programom. No už o pár dní sa diváci môžu tešiť na premiéry od poobedných slotov. Čo všetko čaká premiéra?

tomáš a diana, maštalír, mórová, Čítajte aj Jojkárske seriály v roku 2023: Najväčší počet noviniek a mix žánrov, ktorý tu doteraz nebol

Každý pracovný deň, už od 14:30, nabehne Jojka na premiérové vysielanie. Začne českou verziou Bez servírky – Prestreté. Od 15:30 sa po niekoľkých rokoch vracajú kultové Nákupné maniačky s novými časťami. Od 16:40 bude pripravený magazín Top Star, ktorý sa predstaví v novom formáte. Od 17:05 sa po vianočnej pauze vráti kvíz šou Riskuj!. Napokon o 17:50 sa do programu vracia šou Bez servítky, ktorá počas minuloročnej jesene a začínajúcej zimy dosahovala vysoko nadpriemerné hodnoty. Práve podvečerný súboj Bez servítky a nového denného seriálu na Markíze Mama na prenájom môže priniesť viaceré prekvapenia vo vývoji sledovanosti.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Ďalšie hviezdne meno je vonku! Markíza zlákala do novej série Let's Dance...

Pondelkové a stredajšie večery, od 9. januára, budú patriť novej sérii Hranice, nasledovať bude premiérové Inkognito. Už o deň neskôr sa vráti obľúbená Nemocnica s novou sériou!

A aj v roku 2023 jej budú patriť utorky a štvrtky. A schyľuje sa k veľkému televíznemu súboju. Doteraz neporaziteľná Nemocnica bude čeliť markizáckej dobovej novinke Dunaj, k vašim službám. Markíza si trúfa svojho konkurenta konečne poraziť.

dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Markizácke seriály v roku 2023: Pripravte sa na nálož noviniek a žánrov, ktoré tu doteraz neboli

Piatky a soboty budú filmové. Zaujímavé budú nedeľné večery, kam Jojka umiestnila svoju najnovšiu minisériu Iveta, ktorá štartuje už 8. januára a je vôbec prvým premiérovým televíznym titulom v tomto roku naprieč trhom.

Takto vyzerá nový seriál Iveta! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Iveta na Jojke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Nemocnica #seriál Iveta #Seriál Hranica #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023