Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Úspechy RTVS: Finále Pečie celé Slovensko s totálnym rekordom, šport valcoval

Nie je to však koniec, fanúšikovia šou sa dočkajú vianočného špeciálu. Finálová epizóda druhej série šou Pečie celé bola v nedeľu najsledovanejším programom dňa s novým rekordom sledovanosti, keď si ju nenechalo ujsť až 613-tisíc divákov. Rekordy lámala aj športový okruh.

18.12.2022 06:00
pečie celé slovensko, Foto:
Druhá séria Pečie celé Slovensko bola pre RTVS absolútnym úspechom.
debata (2)
RTVS, Mlynská dolina Čítajte aj RTVS v roku 2022 po starom: Nové vedenie nedokázalo čeliť škandálom a personálnym výmenám

Táto epizóda získala až 28% trhový podiel v cieľovej skupine 12+ a relácia bola lídrom aj v komerčnej cieľovej skupine (12 – 54) s trhovým podielom až 27,2%. Relácia sa tak stala najsledovanejším televíznym programom dňa a predbehla aj všetky hlavné spravodajské relácie.

RTVS má v zálohe prekvapenie pre divákov. Rovnako, ako minulý rok, tak aj tento vyrukuje s vianočným špeciálom. Ten sa dostane na obrazovky v nedeľu večer.

dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Markíza prináša svoj najväčší risk! Na obrazovky mieri jej prvý historický seriál
Vianočný špeciál Pečie celé Slovensko II Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Vo vianočnom špeciáli Pečie celé Slovensko si...

V piatok sledovalo premiérovú epizódu súťažno-zábavnej šou Milujem Slovensko na Jednotke 289-tisíc divákov pri trhovom podiele 14,7% v cieľovej skupine 12+. Na Dvojke si talk-šou Trochu inak s Adelou pozrelo 67-tisíc divákov pri trhovom podiele 4,5% v cieľovej skupine 12+.

neskoro večer, silvester, Čítajte aj Silvester na RTVS: Kopec premiérovej zábavy s najúspešnejšími televíznymi reláciami roka

V sobotu zaujala šou Záhady tela, ktorú si nenechalo ujsť 253-tisíc divákov pri trhovom podiele 11,9% v cieľovej skupine 12+. Spomienku na Soňu Valentovú v repríze relácie Takí sme boli si pozrelo 152-tisíc divákov pri trhovom podiele 8,7% a talk-šou Petra Marcina Neskoro večer sledovalo 112-tisíc divákov pri trhovom podiele 10,4% v cieľovej skupine 12+.

Finále druhej série Pečie celé Slovensko Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
V druhej sérii Pečie celé Slovensko sa stala...

:Šport valcoval

V piatok bol najsledovanejším štvrťfinálový zápas Holandska s Argentínou, ktorý si večer nenechalo ujsť až 383-tisíc divákov pri trhovom podiele 21,2% v cieľovej skupine 12+ a stal sa najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Športový prenos dominoval aj v komerčnej cieľovej skupine (12 – 54) s trhovým podielom 22,8%.

iveta, Čítajte aj Jojka potvrdila prvý seriál roka 2023: Pripravte sa na niečo, čo tu ešte nebolo

Popoludňajší štvrťfinálový duel Chorvátsko – Brazília si pozrelo 347-tisíc divákov pri trhovom podiele až 23,7% v univerzálnej cieľovej skupine a v danom čase bol trhovou jednotkou a tiež dominoval aj v komerčnej cieľovej skupine s trhovým podielom 22,8%.

V sobotu sa najsledovanejším zápasom stal večerný štvrťfinálový duel Francúzska s Anglickom, ktorý sledovalo až 458-tisíc divákov pri trhovom podiele 22,4% v univerzálnej cieľovej skupine a športový prenos sa stal najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Dominoval aj v komerčnej cieľovej skupine, kde dosiahol trhový podiel 25,4%.

Až 449-tisíc divákov pri trhovom podiele 30,8% v cieľovej skupine 12+ si nenechalo ujsť popoludňajší štvrťfinálový zápas Maroko – Portugalsko, ktorý dosiahol v komerčnej cieľovej skupine trhový podiel až 32,7% a v danom čase bol najsledovanejším televíznym programom.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #sledovanosť #Pečie celé Slovensko #televízna sezóna 2022/2023