Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Vianoce na RTVS: Veľká zmena po 25 rokoch! Tri oriešky pre Popolušku uvidíte...

Druhý sviatok vianočný

Do vianočného vysielania Jednotky (26.12. o 20:20) sa dostane aj francúzska komédia Moje najdrahšie deti o rodičoch, ktorí vymyslia rafinovaný plán, aby znovu získali pozornosť svojich dospelých detí, ktoré na nich nemajú nikdy čas. Divákov iste upúta aj film Veterán (27.12. o 22:10) z produkcie Českej televízie v hlavnej úlohe s Milanom Ondríkom. Je to príbeh muža, ktorý sa snaží zmeniť svoj život a oslobodiť sa od dedičstva minulosti.

Vianočné sviatky si mnohí diváci nevedia predstaviť bez nesmrteľných klasických programov, ktoré zakaždým zabavia, pohladia na duši, ale i prinútia pozastaviť sa a zamyslieť. Vo vysielaní sa počas sviatkov môžu tešiť aj na Sváka Ragana či Jánošíka a tiež na programy ako Vesničko má středisková, Dobrý voják Švejk, Poslušne hlásím, Na samotě u lesa, Marečku podejte mi pero, či Jak utopit Dr. Mráčka. Malých aj veľkých potešia aj rozprávky Byl jednou jeden král, O princezně Jasněnce a létajícím ševci, Zázračný nos, Čarovný kamienok, Láska na vlásku, O liečivej vode, Čertovské pero.

V pondelok 26.12. čaká divákov na Dvojke o 17:00 priamy prenos z tradičného koncertu V slovenskom Betleheme, o 20:10 príde na rad dokument MEKY a o 21:25 premiéra tohtoročného koncertu na počesť hudobnej legendy Tribute to Miro Žbirka 70.

Súčasťou sviatočného televízneho vysielania je aj séria vianočných pozdravov pre divákov od známych osobností RTVS.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022