Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šťastný nový rok 2 zabodoval aj v televíznej premiére. Stal sa najsledovanejším filmom roka!

Romantickú komédiu sledovalo na Jojke až pol milióna divákov.

06.12.2022 06:00
Stastny novy rok 2, Kolenik, Pauhovofa Foto:
Táňa Pauhofová a Ján Koleník vo filme Šťastný nový rok 2: Dobro došli.
debata
perinbaba, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Neprídete o neodmysliteľné sviatočné klasiky! Pribudnú viaceré premiéry

Romantická komédia Šťastný Nový rok 2 s podtitulom Dobro došli prišla do kín len na jar tohto roka a už sa dočkala aj svojej televíznej premiéry. Televízia Joj ju ako koproducent filmu odvysielala v sobotu 3. decembra. Stala sa absolútne najsledovanejším programom dňa z ponuky všetkých televízií, a to v oboch hlavných cieľových skupinách.

V komerčnej cieľovej skupine divákov od 12 do 54 rokov si pripísala vysokú sledovanosť 10,2 % a podiel na trhu takmer 30 %. K obrazovkám pritiahla až 499-tisíc divákov v univerzálnom publiku divákov vo veku nad 12 rokov, pričom zasiahla 822-tisíc divákov (AvRch).

Takéto čísla nedosiahol v tomto roku doposiaľ žiadny film, Šťastný Nový rok 2: Dobro došli sa tak stal aj najsledovanejším filmom tohto roka v oboch hlavných cieľových skupinách.

Zábery z filmu Šťastný nový rok 2: Dobro došli Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Jiří Bartoška a Emília Vášáryová vo filme...

Šťastný Nový rok 2: Dobro došli si už na jar pripísal úspech v kinách, keď si ho prišlo pozrieť 180-tisíc divákov. Nadviazal na svoj úspech „jednotky“, ktorú na prelome rokov 2019 a 2020 videlo v kinách 280-tisíc divákov a na televíznych obrazovkách sa stala so 671-tisíc divákmi druhým najsledovanejším filmom roka po rozprávke Tri oriešky pre Popolušku.

Pečie celé Slovensko II Čítajte aj Za zábavné relácie RTVS platí milióny. Koľko bude stáť nástupca Pečie celé Slovensko?

Za pokračovaním Šťastného nového roku s podtitulom Dobro došli stoja opäť scenáristka a producentka Adriana Kronerová a režisér Jakub Kroner. Príbeh sa začína tým, že Marek (Ján Koleník) požiada Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Nasledujúci dej sa točí okolo ich svadby pri „slovenskom“ mori v Chorvátsku.

Okrem zvučných hereckých mien z prvého filmu Šťastný nový rok (Táňa Pauhofová, Antónia Lišková, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová, Emília Vášáryová, Jiří Bartoška, Tomáš Maštalír, Ján Koleník, Marek Majeský, Petr Vaněk) sa vo voľnom pokračovaní objavia aj ďalšie herecké legendy Dagmar Havlová a Jozef Vajda. Hereckú zostavu dopĺňajú aj zahraniční herci Marco Bonini (Taliansko), Toni Gojanović a Goran Bogdan (Chorvátsko).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Šťastný nový rok #sledovanosť TV