Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Nemáte radi československú vianočnú klasiku? Sviatočnú atmosféru vám vytvoria aj televízie Doma a Dajto

Vianoce na Dajto s legendárnymi akčnými hviezdami

Televízia Dajto ponúkne aj počas vianočného a novoročného obdobia množstvo akčných a dobrodružných filmov s najväčšími hviezdami žánru. V stredu 21. decembra to bude kinohit Pád Bieleho domu, vo štvrtok Expendables: Nezničiteľní a v piatok Parchanti.

Štedrý večer ovládnu legendy akčného žánru, Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger, v ich spoločnom kinohite Útek z väzenia. Doplní ich nemenej legendárny Liam Neeson v obľúbenom filme 96 hodín: Odplata.

crown, koruna, Čítajte aj Ukáže Netflix smrť princeznej Diany? Tvorcovia Koruna posielajú divákom jasnú odpoveď

Na Prvý sviatok vianočný budú divákom a diváčkam robiť spoločnosť Denzel Washington a Mark Wahlberg v snímke Nezastaviteľní. Dávku akcie a napätia prinesie aj nasledujúci hviezdne obsadený kinohit Londýn v plameňoch. Na Druhý sviatok vianočný sa predstaví vynikajúci Robert Redford v kultovom akčnom trileri Posledná pevnosť.

Počas celých vianočných sviatkov nebudú chýbať počas dňa už tradične špeciálne vianočné epizódy obľúbených komediálnych seriálov Priatelia, Teória veľkého tresku, Dva a pol chlapa, MAS*H a Dve baby na mizine, ale aj slovenských Susedov.

Takéto budú Vianoce 2022 na Doma, Dajto a Krimi Fotogaléria - 34 fotiek Všetky fotky
Doma na Vianoce

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza Krimi #televízna sezóna 2022/2023 #TV Doma #Vianoce 2022 #TV Dajto