Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nemáte radi československú vianočnú klasiku? Sviatočnú atmosféru vám vytvoria aj televízie Doma a Dajto

Filmy a seriály vo vianočnom šate ponúknu počas sviatkov aj televízie Doma, Dajto a Krimi.

09.12.2022 06:00
Čarovný večer Foto:
Čarovný večer
debata
mama na prenájom, bardy, zabranská, Čítajte aj Markíza potvrdila prvý seriál pre rok 2023: Takto vyzerá náhrada za Oteckov!

Ak vám k dokonalej sviatočnej pohode nechýbajú klasické vianočné rozprávky a filmy, možno si vyberiete z programovej ponuky menších televízií. Obľúbená vianočná romantika nebude chýbať na Doma, akcia, dobrodružstvo i humor na Dajto a Krimi bude aj počas sviatkov na stope zločinu.

perinbaba, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Neprídete o neodmysliteľné sviatočné klasiky! Pribudnú viaceré premiéry

Predvianočná romantika na Doma

Televízia Doma aj tento rok prinesie premiéry romanticky ladených rodinných filmov s vianočným nádychom, ktoré sa každoročne tešia mimoriadnej diváckej obľube. Tento rok vládne na Doma predvianočná nálada už od novembra, vianočné romantické filmy sú totiž v programovej ponuke každý večer v týždni.

Posledný týždeň pred Štedrým večerom v pondelok 19. decembra novinka Čarovný večer, v utorok budú nasledovať Vianoce v Ríme, v stredu Vianoce pre celú rodinu, vo štvrtok Keď vločky láske prajú a v piatok Kolotoč vianočných želaní.

Chýbať nebudú ani obľúbené klasiky ako Na Vianoce nepečiem (piatok 23. decembra), Popoluška (nedeľa 25. decembra) alebo Moderná Snehulienka (nedeľa 25. decembra).

sám doma, Čítajte aj Vianoce na Jojke: Slunce, seno na Štedrý deň? Áno. A kopec iných sviatočných klasík

Zábavný Štedrý večer na Doma

Štedrý večer na Doma sa bude niesť v znamení zábavy vďaka dvojitej dávke Chart Show s moderátorkou Adelou Vinczeovou, ktorá ponúkne rebríčky hitov pre romantický večer aj tie najväčšie hity nezabudnuteľného Karla Gotta. Pred polnocou ich doplní výnimočný Vianočný koncert Lucie Bílej.

Takéto budú Vianoce 2022 na Doma, Dajto a Krimi Fotogaléria - 34 fotiek Všetky fotky
Doma na Vianoce

Sviatočné filmové hity

Medzi sviatkami ponúkne Doma každý večer staršie filmové hity ako Hora medzi nami (pondelok 26. decembra), Chyť ma, ak to dokážeš (utorok 27. december), Sněženky a machři (streda 28. decembra) alebo premiérový Vianočný večierok (štvrtok 29. decembra). Nový rok 2023 odštartuje premiéra skutočného príbehu s názvom Liečiteľ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Markíza Krimi #televízna sezóna 2022/2023 #TV Doma #Vianoce 2022 #TV Dajto