Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce na Markíze: Neprídete o neodmysliteľné sviatočné klasiky! Pribudnú viaceré premiéry

Ako bude vyzerať vianočná ponuka televízie Markíza? Prinášame kompletný prehľad programu sviatočného "trojdnia".

06.12.2022 06:00
perinbaba, Foto:
Na Markíze cez Vianoce uvidíte aj Perinbabu.
debata

Najkrajšie sviatky roka sú už za rohom a pre televízia opäť prichádza neopakovateľný čas v roku, keď budú môcť zinkasovať vysokú sledovanosť a upútať divákov svojím programom. Slováci sa môžu tešiť na neodmysliteľné klasiky, bez ktorých by Vianoce neboli Vianoce a všetko doplnia viaceré filmové premiéry.

Pečie celé Slovensko II Čítajte aj Za zábavné relácie RTVS platí milióny. Koľko bude stáť nástupca Pečie celé Slovensko?

Televízia Markíza sa do vianočného programu prezlečie až tesne pred sviatkami, keďže vo vianočnom týždni bude ešte dobiehať štandardný program – Druhá šanca, Extrémne premeny alebo Chatári. Vianočnú náladu navodí divákom od 23. decembra, keď od rána bude vysielať sériu animovaných rozprávok pre najmenších. Predpoludním ponúkne film Aj Santa má brata alebo Kocúra v čižmách, nebude chýbať snímka Dračia nevesta. O 17:30 sa diváci dočkajú obľúbenej klasiky – Pyšnej princeznej. Hlavný večerný program bude tvoriť komédia storočia S tebou ma baví svet a následnej odpremiéruje českú komédiu Špindl.

Takto budú vyzerať Vianoce 2022 na Markíze! Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Na Markíze cez Vianoce uvidíte aj Želanie pre...

Štedrý deň

V sobotu, 24. decembra, odštartujú vianočný program animované rozprávky Tom a Jerry, Scooby-Doo, Zajac Bugs a káčer Duffy, Šmolkovia, ale aj premiéra filmu My Little Ponny: Nová generácia. Fanúšikovia čarodejníckeho sveta si prídu na svoje od 10:45, keď Markíza uvedie snímku Fantastické zvery a ich výskyt. Od 13:10 je na programe slovenská klasika Nebojsa, nasledovať bude ruský film Rozprávková cesta koníka Hrbáčika.

wednesday, Čítajte aj Hit na Netflixe zachraňuje hlavná hrdinka. Inak je to premárnená šanca na skvelý bizarný seriál

Keďže tento rok televízia Markíza nezískala práva na vysielanie Troch orieškov pre Popolušku, musela svoj hlavný večerný program vyskladať inak. Hlavný štedrovečerný program odštartuje o 17:00 Perinbaba. Nezabudnuteľný príbeh o veľkej láske Jakuba a Alžbetky. Kto by nepoznal zázračnú babku Perinbabu, ktorá rada vytriasa perinu? Žije vysoko v horách a svojou zázračnou perinou prikrýva svet bielym kobercom. Svojou láskavosťou a dobrotou si získa nielen malú Dorotku, ale aj odvážneho Jakuba, ktorý sa nebojí ani samotnej smrti. Perinbaba je pevnou súčasťou markizáckej ponuky každý rok.

Ťahúňom Štedrého večera bude od 19:00 Mrázik a trojicu stálic uzavrú o 20:45 Pelíšky. Markíza počas najsilnejšieho večera roka nebude riskovať a odvysiela dlhoročne známu kombináciu.

crown, koruna, Čítajte aj Nemilosrdný pohľad na kráľovskú rodinu: Koruna bola voči monarchom mimoriadne krutá!

Večer uzavrie o 23:25 film Vianoce na štvrtú. Jeden šťastný pár, štvorica rozvedených rodičov a Vianoce rozdelené na štyri časti. Sviatočný deň sa rýchlo vymkne kontrole a nastáva ozajstný vianočný blázinec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022