Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce na TV Paprika: Jamieho čarovanie s jedným hrncom aj skvelé tipy od Nigelly

TV Paprika prináša počas decembra program, ktorý nešetrí nápadmi na vianočné pochúťky.

04.12.2022 06:00
Jamieho zázračné vianočné hrnce Foto:
Jamieho zázračné vianočné hrnce
debata
gossip girl, Čítajte aj Seriálový december: Toto musíte vidieť! Kým prídu Vianoce, dočkáte sa skvelých hitov

Kulinárska televízia Paprika prináša počas decembra bohatý vianočný program, ktorý opäť nešetrí nápadmi a návodmi na tie najlepšie pochúťky. Inšpirácie na nové recepty prinesie samotný Jamie Oliver, ktorý ukáže, že aj s jedným hrncom je možné urobiť veľa parády. Nigella predstaví recepty, ktoré počas Vianoc uvíta celá rodina a chýbať nebude ani obľúbená trojica kuchárov – Gordon, Gino a Fred, ktorí sa vydajú osláviť Vianoce až za polárny kruh.

Vianoce na TV Paprika Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
U Nigelly doma – Vianoc
crown, koruna, Čítajte aj Nemilosrdný pohľad na kráľovskú rodinu: Koruna bola voči monarchom mimoriadne krutá!

V hlavnej úlohe jeden pekáč alebo hrniec

Jamieho zázračné vianočné hrnce Foto: TV Paprika
Jamieho zázračné vianočné hrnce Jamieho zázračné vianočné hrnce

Od začiatku decembra sa diváci môžu tešiť na premiéru relácie Jamieho zázračné hrnce. V ôsmich epizódach svetoznámy kuchár Jamie Oliver predvedie recepty zo svojej novej kuchárky, kde aj z niekoľkých jednoduchých ingrediencií a s minimálnou námahou pripraví gastronomický zážitok. Na všetky tieto recepty je naviac potrebný len jeden hrniec alebo pekáč, takže už žiadne zdĺhavé umývanie riadov.

Na ďalšie vianočné recepty sa potom diváci môžu tešiť v dvojdielnom špeciále Jamieho zázračné vianočné hrnce, ktorý TV Paprika odvysiela 12. decembra. Jamie predvedie ďalšie tipy a triky, ako s jednoduchými ingredienciami a v jednom pekáči pripraviť famózne občerstvenie na vianočnú párty aj tradičnú štedrovečernú hostinu.

Špeciál s Gordonom, Ginom a Fredom

Gordon, Gino a Fred o Vianociach v Laponsku Foto: TV Paprika
Gordon, Gino a Fred o Vianociach v Laponsku Gordon, Gino a Fred o Vianociach v Laponsku

Vianočnú atmosféru navodia Gordon, Gino a Fred v Laponsku. Po predchádzajúcich cestách do Grécka a Maroka sa tentokrát trojica vydáva za polárny kruh. Gordon totiž rozhodol, že je potrebné osláviť Vianoce poriadne, a preto sa vydajú až do Laponska, do domova Santa Clausa. Vianočný špeciál ponúkne polárnu žiaru, ukážky tradičných laponských špecialít a zasnežené dobrodružstvá. Severskú výpravu troch kuchárov môžete sledovať už v pondelok 5. decembra.

U Nigelly doma – Vianoce

U Nigelly doma – Vianoc Foto: TV Paprika
U Nigelly doma – Vianoc U Nigelly doma – Vianoc

Túžite po uvoľnených Vianociach bez stresu a nervov, ale zároveň chcete byť perfektne pripravení? Ako na to, poradí britská spisovateľka a novinárka Nigella Lawson, ktorá dobyla svet písaním kuchárok a natáčaním relácií o varení.

Nečakajte komplikované recepty alebo ktovieakú vedu pri sporáku. Nigella nie je vyučená kuchárka a má svoj vlastný, výrazne uvoľnený prístup k vareniu. Čo najmä počas Vianoc uvíta celá rodina. Reláciu U Nigelly doma – Vianoce môžete sledovať už 19. decembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nigella Lawson #Jamie Oliver #Gordon Ramsay #Tv Paprika