Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto poteší futbalových fanúšikov! Voyo pripravuje prvý čisto slovenský Voyo Originál

Osemdielna doku-séria odhalí zákulisie futbalového klubu Spartak Trnava.

27.11.2022 06:00
Do neba a do pekla Foto:
Záber z doku-série Do neba a do pekla o futbalovom klube Spartak Trnava.
debata
pečie celé slovensko, Čítajte aj Opäť veľké čísla: Pečie celé Slovensko potvrdzuje status najsledovanejšej šou jesene

Streamovacia služba Voyo prinesie začiatkom nového roka prvý čisto slovenský Voyo Originál. Zmapuje v ňom príbeh známeho futbalového klubu Spartak Trnava, ktorý má pred sebou významný míľnik – budúci rok oslávi svoje sté výročie.

Výnimočný titul s názvom „Do neba a do pekla: Spartak Trnava“ vôbec po prvýkrát exkluzívne odhalí verejnosti jedno z najmodernejších futbalových zázemí na Slovensku, ako aj ľudí stojacich za kulisami jeho úspechu. Premiéra prvej epizódy na Voyo je naplánovaná na piatok 13. januára 2023 a ďalšie budú nasledovať v týždňových intervaloch.

Zábery z doku-série Do neba a do pekla Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Záber z doku-série Do neba a do pekla o...

Úplne iný pohľad na „Bílých Andelov“

Doku-séria o futbalovom klube Spartak Trnava prináša príbeh víťazstiev, bezhraničnej oddanosti aj ťažkých zranení. V ôsmich častiach sa prvýkrát v dejinách trnavských „Bílých Andelov“ podarilo s kamerou preniknúť na doteraz nevidené miesta: do kabíny plnej emócií počas kľúčových momentov, odhalí zákulisie fungovania celého klubu a napokon aj autentické prežívanie zápasov samotnými hráčmi a realizačným tímom.

„Sme radi, že sa nám podarilo spracovať tento jedinečný formát. Prinesie futbalovým fanúšikom, ale aj širokej verejnosti úplne iný pohľad na najpopulárnejší šport na svete. Výnimočný príbeh futbalu so všetkým čo k tomu patrí: vášeň, napätie, radosť, ale aj zúfalstvo či tvrdá športová disciplína,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Miloš Kopecký Čítajte aj Trojka sa o pár dní definitívne vypne. Skončia sa aj obľúbené seriálové klasiky?

Financovanie a pozadie fungovania klubu

Príbeh zavedie športových fanúšikov za oponu legendárneho futbalového klubu a stanú sa svedkami nečakaných tajomstiev, skrytých v najpopulárnejšom športe na planéte. Počas kľúčovej sezóny bude sledovať všetky zlomové momenty, s exkluzívnym prístupom do backstage. Lesk a trápenie futbalového života, financovanie a pozadie fungovania klubu, transferov hráčov, aj náročný režim, v ktorom musia športovci každodenne žiť.

„Ukazujeme svet, v ktorom je futbalový klub pre svojich priaznivcov modlou – chceme vedieť viac o láske k nemu, o motivácii fanúšikov, funkcionárov aj samotných hráčov. Nejde o zostrih gólov, ide o hlbokú sondu tam, kde ešte nikto nenazrel,“ povedal režisér Marek Prochác.

„Museli sme sa naučiť koexistovať s hráčmi tak, aby nás úplne prestali registrovať. Spoznávame pri tom jedinečné charaktery, osobnosti skryté v dresoch, na tribúnach, v útrobách štadióna,“ doplnila scenáristka Andrea Václavínek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo