Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepremeškajte veľké finále Talentu! Kto z finalistov si siahne na rozprávkovú výhru?

Poznáme detaily veľkého finálového eventu! Toto sú finalisti desiatej série. No vyhrať môže len jeden a byť bohatší o 40-tisíc eur. Sledujte finále

26.11.2022 06:00
talent, Foto:
Záber z nakrúcania imidžovej upútavky desiatej série Česko Slovensko má talent.
debata

Movement Studio

Tanečná formácia, ktorá pochádza z rôznych kútov Česka. Možno aj to im zabezpečilo, že postúpili zo semifinále priamo z prvého miesta. „Sme nadšení, že sme postúpili. Snažili sme sa zmobilizovať všetkých kamarátov a mestá, kde pôsobíme a sme radi, že to takto vyšlo,“ povedali tesne po vyhlásení výsledkov. Už v divadle z nich bola nadšená Diana Mórová: „ Veľmi sa mi to páčilo, celé to bolo pekné, tancovali ste s oduševnením“. A na čo sa môžu diváci tešiť vo finále? „Vo finále uvidíte 13 rekvizít miesto troch a bude to ešte väčšia šou, ako to bolo teraz."

Toto sú finalisti Česko Slovensko má talent Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Trial Boyz,
v siedmom nebi, rozboril, Čítajte aj Veľké otrasy v sledovanosti: Jojka zlomila väz Talentu, nepresvedčivý návrat Rozborila

Nikola Kusendová

Mladá 16.ročná speváčka už v divadle odrovnala porotu svojím prevedením piesne Čerešne. Jemné dievča s gitarou si podmanila aj divákov. Zo semifinále postúpila z druhého miesta. Jej pocta Mekkymu Žbirkovi piesňou Balada o poľných vtákoch dostala celé štúdio A 4, ktoré ju ocenili standing ovation. “Nečakala som, že postúpim do semifinále, nieto do finále. Veľmi si to tu všetko užívam, som nesmierne všetkým vďačná, že to môžem prežívať, je to niečo neuveriteľné." Na finále mám predstavu, čo by som spievala, ale nechám to ako prekvapenie.“ Ak by Nikola vyhrala, konečne by sa splnila predpoveď Jara Slávik, že vyhrá dievča s gitarou, je to aj jeho osobný tip.

príbeh služobníčky, Čítajte aj Stratená niť sa našla! Nemilosrdne krutý Príbeh služobníčky znova vstal z popola

Opera Trio

Tunde, Andrea a Katarína z Dunajskej Stredy, tri dobré kamarátky a tri pani učiteľky, ktoré vedia dokonale zaspievať operu. Sympatické „úče“ (ako ich v semifinále nazval Jakub Prachař) si podmanili divákov už v semifinále. Hoci postúpili len tak tak, ich miesto vo finále si zaslúžili. „Z postupu sa tešíme veľmi. Musíme sa pripraviť na ďalšie kolo a poriadne zamakať," uvedomovali si Opera Trio po postupe. Predstavu o finálovom vystúpení mali, no ešte presne neboli rozhodnuté, akú pieseň vyberú. Horúci tip na ich postup mal Jakub Prachař, ktorý im drží silno prsty. „Za mňa sú najlepšie úče, teda Opera Trio.“

Yellowstone Čítajte aj Rod draka alebo Pán prsteňov? Zabudnite! Kráľom televíznych ratingov je Kevin Costner

Alex Rigó

Mladý spevák z Duloviec uchvátil piesňou Vyznanie. A hoci skomolil meno a Mariku Gombitovú nazval Margitou, všetkým nakoniec padla sánka. Nenápadný Róm vynôtil tie najvyššie výšky. Jeho vystúpenie dostalo divákov aj porotu či moderátorov, ktorí mu následne dali zlatý buzzer. Atmosféra prekvapenia, dojatia a eufórie bolo vtedy v divadle zreteľne vidieť. “Ty si nespieval na playback. To precítenie, tóny, tu akoby bol paralelný svet,” zhodnotil jeho výkon nekompromisný Jaro Slávik. Aj hosťujúci Rytmus vtedy vyhodnotil, že mladý Alex dostal dar od Boha.

Dráčik Čítajte aj Dráčik sa dostal do hľadáčika polície. Vyšetruje ho za konšpiračné články na webe

B – Unique Crew

Dychberúce tanečné predstavenie, ktoré predviedli páni z Indie v talente ešte nebolo. Plus to, s akou pokorou a úctou prišli dostalo hosťujúcu Evu Holubovú, ale aj Dianu Mórovú, ktorá im nakoniec dala zlatý buzzer. “Ja som tam videla všetko, Indiu, rozprávku, bojovníkov, choreografiu, ktorú som nevedela, že sa dá s telom spraviť. Celé telo ma bolí, celá duša ma bolí z toho, ako môže byť niekto taký pokorný, čistý,“ dodala so slzami v očiach tesne predtým, ako im dala buzzer. Diváci sa určite majú na čo tešiť aj vo finále, keďže títo tanečníci určite predvedú opäť nadupané vystúpenie.

the last of us, Čítajte aj Najočakávanejší seriál roku 2023 uvidíte veľmi skoro! Epická dráma pozná dátum štartu

Polina Babii

Keď vyšla na pódiu mladá Ukrajinka Polina, celá sála sa rozžiarila. Polina je slniečko, ktoré je neskutočne prirodzené a pozitívne. A keď odpálila svoju pieseň s dokonalou angličtinou, prirodzeným krásnym prejavom a dokonalým spevom, každý tušil, že toto dievča výhru v talente nepotrebuje, pretože hviezdou už je. Marta si s ňou dala selfie, aby keď bude slávna mala na ňu pamiatku a následne ju so slzami v očiach poslala priamo do finále. Za svoju favoritku lobuje Marta aj teraz: “To, čo dokáže 16 ročné dievča na javisku je neuveriteľné. Človek od nej nechce dať oči preč. Môžete najlepšie spievať, môžete mať najlepšie oblečenie, keď v sebe nemáte taký X Factor, tak to nie je ono. Buď to človek v sebe má alebo nemá. Odvtedy, keď som v talente, sa na to viac pozerám. Niekto má takú krásnu energiu, že vás baví sa na toho umelca pozerať. A to tá Polina má.”

joj 2023, Čítajte aj Jojka v roku 2023: Obrovské množstvo seriálov, neprekvapujúci návrat stálic

Trial Boyz

Prišli s tým, čo v talente ešte nebolo. A to doslova. Premety s motorkou sa naozaj len tak nevidia. Aj to presvedčilo Jakuba, že si dvaja mladí chalani zaslúžia zlatý buzzer. „Toto ma veľmi baví, urobili ste skvelú šou,“ nadšená povedala po vystúpení Marta. Jakubovi sľúbili, že vo finále sa môžu tešiť na zaujímavú jazdu na simsonovi. „To by bola taká samovražedná misia?“ opýtal sa. „No uvidíme, čo to dá,“ odpovedali. Nakoniec ako veľký fanúšik starých strojov a bicyklov spolu s jeho kamarátom hosťujúcim porotcom Mariánom Čekovským ich postúpili do finále.

markíza, Čítajte aj Markíza v roku 2023: Veľký seriálový reštart a televízne novinky, ktoré prekvapia

Gemini Twins

30-ročné ukrajinské dvojičky Oľga a Júlia ukázali prekrásnu vzdušnú akrobaciu. Ich synchronické pohyby vyzerali, ako keby sa divák pozeral do zrkadla. Okrem toho z ich vystúpenia bolo veľmi cítiť ich sesterskú lásku. Nie je teda prekvapením, keď divadlo skandovalo zlatý buzzer. Ten im nakoniec dal Jaro Slávik. „Vy ste nám vyrazili poistky. Toto sme nevideli, nemáme na to slov. Vy môžete s týmto vyhrať hocijaký talent na svete. Nikdy som ho nevidel v sesterskom prevedení ani v Las Vegas,“ dodal. Aj na finále sa môžeme tešiť na krásnu vzdušnú akrobaciu, zaujímavé kostýmy a do plusu im môže ísť aj to, že sú dvojičky, a tak môžu predviesť magické vystúpenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česko Slovensko má talent #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023