Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Farma zrazí súťažiacich na kolená: Najtvrdší trest tejto série, prišiel plač a nervy

Tohtoročná séria Farmy neprestáva prekvapovať. Tvorcovia v najnovšej časti otestujú psychickú odolnosť zostávajúcich farmárov. Nie každý pridelený trest zvládne s úsmevom.

24.11.2022 06:00
farma, dagmar, Foto:
Pripravte sa na ďalšiu emočne vybičovanú epizódu Farmy, už vo štvrtok večer.
debata (4)
príbeh služobníčky, Čítajte aj Stratená niť sa našla! Nemilosrdne krutý Príbeh služobníčky znova vstal z popola

Opäť sa bude plakať, nadávať, vyhrážať sa odchodom. Potvrdí sa staré známe, že každá akcia prináša reakciu. Tento týždeň Farma prišla o jedného súťažiaceho – Minha, ktorý za porušovanie pravidiel sa vzdal a Farmu opustil. Všetkému predchádzala veľká hádka medzi ním a Alicou – umelou inteligenciou, ktorá jasne naznačila, že došlo k ďalšiemu porušeniu pravidiel a avizovala tvrdé tresty. Odvolala sa na fakt, že sami farmári pred časom určili, aby si previnilci tresty odpykali, čo najtvrdším, ale najspravodlivejším spôsobom.

markíza, Čítajte aj Markíza v roku 2023: Veľký seriálový reštart a televízne novinky, ktoré prekvapia

Alica ho priamo určila, aby sa stal znova sluhom. Po štvrtýkrát. Labilný účastník, ktorý je známy svojimi hysterickými záchvatmi a nevyspytateľným správaním, spustil veľkú hádku, došlo aj na pľuvance a zaprisahal sa, že si nebude plniť povinnosti. Súčasťou jeho trestu bola aj podmienka, že má tri životy, ktoré keď počas týždňa poruší, automaticky pôjde domov. On si však ako neriadená strela zbalil veci a stihol kričať aj na svojich spoluhráčov, aby mu dali pokoj.

joj 2023, Čítajte aj Jojka v roku 2023: Obrovské množstvo seriálov, neprekvapujúci návrat stálic

Celá situácia vygradovala večer, keď Alica znova zasiahla do hry a spočítala Minhovi všetky previnenia. Prišiel o dva životy. Impulzívne však zhodil zo seba sluhovský mundúr a prišlo nevyhnutné! Táto séria Farmy nebola už dlho takto napätá. Ostatní súťažiaci sa ho snažili presvedčiť, aby začal spolupracovať. Nestalo sa. Prišlo nevyhnutné…

Len pár týždňov pred koncom čakajú farmárov... Foto: TV Markíza
farma, Len pár týždňov pred koncom čakajú farmárov ešte veľmi krušné chvíle.

Lenže tento teatrálny odchod má postihnúť aj zvyšok Farmy. Alica všetkých upozornila na tento fakt. Vo štvrtkovej epizóde sa všetko ukáže!

Súťažiaci boli upozornení, že ich šanca na výhru sa zníži o príslušné percentá. Filip vypočítal, že do súťaže by sa mali vrátiť traja vypadnutí hráči, čo spôsobilo protichodné reakcie. Kým mužská časť Farmy sa tešila, Martina a Dagmar mali hlavy v smútku a slzy na krajíčku. Najťažšie chvíle zažívala najmä Dagmar, ktorý celú situáciu psychicky nezvládla a preplakala celý deň, dokonca sa neprivítala ani so návratilcami.

Keď sa na obzore objavili tri prichádzajúce postavy, spustili sa potoky sĺz, rezignácia a ochota ísť domov. Alica premárnené tri Minhove životy pretavila do reálnych a dala druhú šancu trom osobám, ktoré vypadli z Duelov za ostatné tri týždne!

Kto sa teda vráti na Farmu? Uvidíte už vo štvrtok večer na Markíze!

Tohtoročná Farma sa javí ako najdrsnejšia za posledné roky, keďže tvorcovia sa so súťažiacimi rozhodne nemaznajú a len pár týždňov pred koncom poriadne zamiešali kartami.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Farma 14