Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Srdcervúci príbeh v Extrémnych premenách: Ak chce mať vytúžené dieťa, musí schudnúť

Už v stredu večer čaká divákov ďalší premiérový diel novej série Extrémnych premien na Markíze.

23.11.2022 06:00
extrémne premeny, Foto:
Monika bude musieť poriadne zabojovať, aby dosiahla svoj cieľ - mať rodinu.
debata (1)

Monika váži 132 kíl, jej manžel 60 kíl. Obézna bola už od malička. Mama sa s tým ale snažila všemožne bojovať, Moniku prihlásila na vzpieranie, chodila s ňou do fitness centra. Keď mala Monika 18 rokov, zomrel jej brat. Mamu to zlomilo. Od toho momentu Monika už len priberala. Na svojej svadbe vážila viac ako 140 kíl. Manžela na rukách preniesla cez prah ona. Obezitu neriešila, až kým nezistila, že kvôli nej nemôže otehotnieť!

markíza, Čítajte aj Markíza v roku 2023: Veľký seriálový reštart a televízne novinky, ktoré prekvapia

Monika je úspešná v práci, pôsobí v banke ako poradkyňa, kde má spokojnú klientelu, pretože je jedna z najlepších. Má milujúceho manžela a tak aj napriek svojmu telu pôsobí sebavedomo a šťastne. Ale len na prvý pohľad. Nemôže mať totiž deti. Momentálne. Prekážkou je jej obezita a pridružené problémy.

joj 2023, Čítajte aj Jojka v roku 2023: Obrovské množstvo seriálov, neprekvapujúci návrat stálic

Monika tvrdí, že nadváhou trpela vždy a nikdy jej ručička na váhe neukázala číslo, po akom túžila. Nie je jej príjemné, ak má byť vyzlečená a za svoje telo sa hanbí. Zároveň priznala, že na váhu 132 kíl sa dostala nekontrolovateľným prejedaním sa.

Obezita Monike spôsobuje najmä zdravotné komplikácie. Veľmi by si priala mať dieťa, čo sa jej už niekoľko rokov nedarí. Dokonca s manželom rozprávala aj o rozvode.

rtvs Čítajte aj Bolo to urýchlené a hysterické rozhodnutie, hovorí politológ o odvolaní manažmentu spravodajstva RTVS

"V marci sme mali vážnu debatu s lekárom. Povedal mi to tak na rovinu, buď dieťa alebo infarkt. Vtedy sme si s manželom doma sadli, ja som plakala a bola som asi zlá.. veľa som rozprávala na tému rozvod, že keď nemôže mat so mnou dieťa, aby so mnou nezostával. Bolo to také ťažké, keď som si to stopercentne uvedomila, v čom sa nachádzam, v akom kruhu a nevedela som z neho vyjsť. Pretože tých diét som vyskúšala nespočetne veľa a nič mi nevyšlo.“

Monika je odhodlaná spraviť všetko pre to, aby schudla pod sto kilogramov a splnila si svoj sen o rodine. Nové Extrémne premeny už v stredu o 20:30 na Markíze.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Extrémne premeny