Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické relácie: V politike Kollár prvýkrát v diskusii s bývalým partnerom Sulíkom

Prinášame prehľad tém a hostí vo víkendových politických diskusiách na Markíze, v RTVS a TA3.

19.11.2022 06:00
Boris Kollár (vľavo) a Richard Sulík Foto: ,
Boris Kollár (vľavo) a Richard Sulík.
debata

Medzi vládou a lekárskymi odbormi stále nedošlo k dohode. Platy lekárov však nie sú jediný problém, ktorý musí menšinová vláda riešiť. Čaká ju hlasovanie o návrhu rozpočtu na budúci rok a domácnosti, firmy ani samosprávy stále nevedia, akým cenám energií budú musieť čeliť. Aj to budú témy víkendových politických relácií.

Robert Fico Čítajte aj Zemetrasenie v RTVS: Celé vedenie spravodajstva padlo – 17. novembra vysielali hodinový Ficov prejav

Hosťami rozhlasových Sobotných dialógov budú poslanci Juraj Šeliga (Za ľudí) a Juraj Blanár (Smer-SD). S moderátorkou Martou Jančkárovou budú diskutovať aj o možnosti skráteného volebného obdobia.

V nedeľnej relácii V politike na TA3 budú diskutovať aj o fungovaní menšinovej vlády predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a predseda strany SaS Richard Sulík. Moderuje Rastislav Iliev.

Do relácie O 5 minút 12 prijali pozvanie minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) a poslanec Ladislav Kamenický (Smer-SD). Moderátor Marek Makara s nimi bude diskutovať aj o pomoci v čase zdražovania a energetickej krízy.

Hosťami relácie Na telo televízie Markíza budú ministerka investícií Veronika Remišová (Za ľudí) a líder strany Hlas-SD Peter Pellegrini. O ďalšej kríze menšinovej vlády s nimi bude diskutovať moderátor Michal KOvačič.

Na telo prinesie aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS o aktuálnej dôveryhodnosti všetkých členov vlády, vrátane premiéra.

Najsledovanejšie diskusie minulého týždňa

Uplynulú nedeľu, 13. novembra, boli hlavné témy víkendových politických diskusií podobné: pomoc ľuďom v súvislosti so zdražovaním a energetickou krízou, výpovede lekárov a hroziaci kolaps zdravotníctva.

Najsledovanejšou diskusiou bolo Na telo televízie Markíza s Janou Bittó Cigánikovou a Marekom Krajčím. K obrazovkám pritiahlo 382-tisíc divákov v univerzálnom publiku divákov vo veku nad 12 rokov a najvyššiu sledovanosť dosiahlo aj v komerčnej cieľovej skupine 12–54, kde si pripísalo rating 5,3 % a podiel na trhu 27,4 %.

Reláciu O 5 minút 12 s Michalom Šipošom a Matúšom Šutajom Eštokom si na Jednotke pozrelo 366-tisíc divákov a diskusiu premiéra Eduarda Hegera v relácii V politike na TA3 sledovalo 178-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo