Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester v ČT: Veľká pocta Karlovi Gottovi a špeciálne vydania obľúbenej zábavy

Česká televízia venuje posledný večer roka jedinečnému koncertu venovanému speváckej legende.

17.12.2022 06:00
karel, karel gott, Foto:
Najväčšie hviezdy českej a slovenskej populárnej hudby sa 19. 6. 2022 zišli na pódiu pražskej O2 arény, aby vzdali hold Karlovi Gottovi.
debata
Matematika zločinu Čítajte aj Kriminálka s Maštalírom aj prvý slovenský fantasy seriál. Voyo v roku 2023 prinesie nádielku nových seriálov

Desiatky rokov patrilo v posledný deň roka finále veľkých zábavných programov najväčšej hviezde – Karlovi Gottovi. Česká televízia chce túto tradíciu dodržať aj tohtoročný silvestrovský večer. Uvedie záznam jedinečného spomienkového koncertu Pocta Karlovi Gottovi, kedy mu na jednom pódiu vzdalo hold štyridsať spevákov a speváčok.

Na pódiu stojí Charlottka Gottová a Dara Rolins. Foto: Profimedia
701180425 Na pódiu stojí Charlottka Gottová a Dara Rolins.

V programe zaznejú desiatky slávnych piesní Karla Gotta vrátane najväčších hitov. „Som rada, že sa podarilo uskutočniť aj toto manželovo prianie. Po úspešnom vydaní jeho autobiografie Moja cesta za šťastím a premiére celovečerného dokumentu Karel je tento koncert ďalší z projektov, ktoré ešte za svojho života sám načrtol, a my sa snažíme jeho predstavu čo najlepšie naplniť,“ hovorí Ivana Gottová.

dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Markíza prináša svoj najväčší risk! Na obrazovky mieri jej prvý historický seriál

Koncert sa uskutočnil v pražskej O2 aréne v júni tohto roka. Na koncerte vystúpili Lucie Bílá, Hana Zagorová, Dara Rolins, Charlotte Ella Gottová, Marek Ztracený, Monika Absolonová, Monika Bagárová, Václav Noid Bárta, Bára Basiková a mnoho ďalších. Moderátorom večera bol Libor Bouček a špeciálnym hosťom Jiřina Bohdalová.

Posledný deň roka bude patriť aj špeciálnym vydaniam obľúbených zábavných programov Všechnopárty s Karolom Šípom a Zázraky prírody s moderátormi Marošom Kramárom a Vladimírom Kořenom.

iveta, Čítajte aj Jojka potvrdila prvý seriál roka 2023: Pripravte sa na niečo, čo tu ešte nebolo
Koncert Pocta Karlu Gottovi, na pódiu jeho... Foto: Profimedia
gottová Koncert Pocta Karlu Gottovi, na pódiu jeho dcéra Charlottka.

Koniec ČT3

Silvester bude posledným dňom roka, kedy bude vysielať archívna ČT3. Nasleduje tak slovenskú Trojku, ktorá kvôli úsporným opatreniam svoje vysielanie ukončila na konci novembra. Posledným českým titulom, ktorý ČT3 odvysiela, bude legendárna komédia Saturnin z roku 1994 o sluhovi, ktorý sa stane pánom svojho pána. Vznikla podľa predlohy knihy Zdeňka Jirotku, ktorú čitatelia milujú pre jej suchý humor, nie nepodobný „anglickému“, množstva paródie a najmä pre absurdné situácie, do ktorých uvádza svojrázny sluha Saturnin celé svoje okolie.

Oldřich Vízner ako Saturnin. Foto: ČT
Saturnin Oldřich Vízner ako Saturnin.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Česká televízia #Silvester 2022