Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Zábavné programy v roku 2023: Že sú vám niektoré povedomé? Niet divu, v televíziách už voľakedy boli

Cash or Trash

Nová zábavná šou Cash or Trash. Foto: TV Markíza
Cash or Trash Nová zábavná šou Cash or Trash.

Premýšľali ste niekedy, koľko peňazí by ste mohli dostať za tú zaprášenú haraburdu na povale? Cash or Trash je populárna zábavná šou, ktorá odhaľuje skutočnú hodnotu najrôznejších domácich pokladov a starožitných dedičstiev.

V každej epizóde sa majitelia stanú predajcami, ktorí chcú za svoje artefakty získať čo možno najviac peňazí od panelu profesionálnych obchodníkov. Pôjdu títo amatérski predajcovia domov s hotovosťou, alebo len zistia, že sú majiteľmi bezcenného odpadu? Známy moderátor a jeho tím odborníkov na starožitnosti sú pripravení preskúmať poklady každého účastníka šou, aby im poskytli predstavu o ich hodnote a dozvedeli sa viac o ich osobných príbehoch.

najhoršie vianočné filmy Čítajte aj Najhoršie z najhorších vianočných filmov, ktoré aj tak milujeme

Práve dobrý príbeh je často tým faktorom, ktorý určuje cenu, a pri šikovnom vyjednávaní sa niektoré zdanlivé zbytočnosti môžu zmeniť na peknú kôpku peňazí. Veľa domácich pokladov a nekompromisné vyjednávanie, doplnené zábavou a smiechom, to všetko sľubuje šou Cash or Trash.

Šaty snov

Reality šou Šaty snov. Foto: TV Markíza
Šaty snov Reality šou Šaty snov.

Hovorí sa, že šaty robia človeka. Oblečenie určuje naše miesto v spoločnosti, ale taktiež hovorí o tom, ako sa v danom momente cítime. V novej reality šou Šaty snov sa divákom predstavia zaujímaví ľudia, ktorí si vyberajú svoje ideálne šaty pre najdôležitejšie momenty ich života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023