Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Zábavné programy v roku 2023: Že sú vám niektoré povedomé? Niet divu, v televíziách už voľakedy boli

Zmenáreň

Moderátorkou Zmenárne bude Jasmina Alagič... Foto: JOJ
Jasmina Alagič Vrbovská Moderátorkou Zmenárne bude Jasmina Alagič Vrbovská.

„Objav v sebe svoje nové, krajšie a úspešnejšie JA“ je mottom novej relácie na Jojke, v ktorej bude tím hviezdnych influencerov spolu s moderátorkou Jasminou Alagič Vrbovskou meniť vizáž, osobnosť a štýl ľuďom, ktorí sa necítia najlepšie vo svojej koži, nie sú spokojní so svojím životom a chcú v ňom niečo upraviť.

Nepôjde však len o zmenu vizuálnu, ale aj vnútornú, napríklad zvýšenie sebavedomia, nájdenie vlastnej osobnosti či objavenie novej energie. Účastníkom šou dá šancu opäť v sebe objaviť svoje lepšie a krajšie JA.

Tri oriešky pre Popolušku Čítajte aj Nórsku Popolušku uvedie na Vianoce Jojka: Nové spracovanie prinieslo aj bozk dvoch mužov
Tím influencerov s relácii Zmenáreň. Foto: TV JOJ
Zmenáreň Tím influencerov s relácii Zmenáreň.

Aj táto relácia môže byť niektorým divákom povedomá. Program s rovnakým názvom vysielal už pred viac ako desiatimi rokmi Slovenská televízia počas nedeľných podvečerov. Spočiatku ju moderovala Hana Rapantová, ktorú po niekoľkých častiach na dlhé roky vystriedala Eva Pribylincová.

Televízia Markíza uvádzala pred pár rokmi podobnú reláciu s názvom O 10 rokov mladší, ktorá bola adaptáciou zahraničného formátu 10 Years Younger. Prinášala príbehy ľudí, ktorí si nemohli dovoliť investovať do svojho vzhľadu toľko, koľko by chceli alebo potrebovali, a pomáhala im spou s odborníkmi s kompletnou zmenou vizáže. Moderátormi boli Miriam Kalisová so svojím vtedajším manželom Martinom Šmahelom, neskôr ich vystriedala speváčka Miriam Čírová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023