Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Filmové prekvapenia Markízy v roku 2023: Pripravte sa na plejádu hereckých hviezd!

Markíza uvedie v televíznej premiére slovenské a české, ale aj zahraničné kinohity, ktoré len prednedávnom bodovali v kinách.

06.01.2023 06:00
TV Markíza filmy 2023 Foto:
Televízia Markíza uvedie v televíznej premiére viaceré najnovšie kinohity.
debata
dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Začiatok roka na Markíze: Chystá sa frontálny útok na Jojku, ktorý môže zničiť jej seriály

V roku 2023 sa diváci Markízy môžu tešiť na televízne premiéry slovenských a českých, ale aj zahraničných kinohitov, ktoré len prednedávnom mali premiéru v kinách. Stanica Doma prinesie filmy plné vášne a veľkých emócií a stanica Dajto zase akciu a napätie.

Známi neznámi (2021)

Česko-slovenská komediálna dráma o skupine priateľov, ktorí sa o sebe počas jedinej večere dozvedia viac, než za celý svoj doterajší život. Vznikla podľa slávnej talianskej predlohy Úplní cudzinci, ktorú už s úspechom adaptovali aj filmári vo Francúzsku, Nemecku, Maďarsku, Grécku, dokonca v Číne či Mexiku.

Prináša príbeh skupiny starých priateľov, ktorí sa stretávajú na Silvestra, aby spoločne oslávili Nový rok. No počas jednej večere zistia, že sa vlastne vôbec nepoznajú a z dobrých známych sa stanú neznámi. V hlavných úlohách excelujú slovenské a české herecké hviezdy Táňa Pauhofová, Klára Issová, Martin Hofmann, Tomáš Měcháček, Tomáš Maštalír, Petra Polnišová, Anna Kadeřávková a Sväťo Malachovský.
ruža pre nevestu, tomáš tarr, Čítajte aj Ťažiskové šou na Markíze v roku 2023: Prichádzajú veľké prekvapenia a návraty

V lete ti poviem, ako sa mám (2022)

Komédia na motívy rovnomenného knižného bestselleru Evity Twardzik mapuje životy partie štyridsiatnikov, ktorí sa kamarátia od detstva a dodnes sa stretávajú, už aj spolu so svojimi rodinami. Po rokoch sa však začínajú objavovať tajomstvá, ktoré ich životy navždy zmenia.

Aj v tomto prípade sa diváci môžu tešiť na celú plejádu skvelých slovenských a českých hercov ako Tereza Kostková, Simona Babčáková, Ondřej Sokol, Martin Hofmann, Marián Miezga, Ján Koleník, Soňa Norisová, Dominika Morávková, Petra Vajdová, Eva Pavlíková, Daniel Fischer, Zuzana Porubjaková či Anna Šišková.

Po čom muži túžia 2 (2022)

Na obrazovky Markízy mieri aj voľné pokračovanie úspešnej českej komédie Po čom muži túžia, ktorá sa stala divácky najúspešnejším českým filmom roku 2018. „Dvojka“ opäť prináša humorný pohľad na stret mužského a ženského sveta. Hľadanie vzájomného porozumenia však privádza jeden aj druhý svet až k šialenstvu. V hlavných úlohách hviezdia Jiří Langmajer, Marek Taclík, Anna Polívková či Tereza Kostková.
iveta, zuzana mauréry, Čítajte aj Začiatok roka na Jojke: Televízia vracia premiéry nečakane skoro, späť sú seriálové stálice

Srdce na dlani (2022)

Od tvorcov diváckeho hitu Ženy v behu prichádza nová komédia, v ktorej láske na veku, ani na mieste nezáleží. Síce sa hovorí, že stará láska nehrdzavie, no podarí sa Pavlovi (Matouš Ruml) aj druhýkrát získať srdce Aničky (Jana Pidrmanová)? Tešiť sa môžete aj na Kristínu Svarinskú, Bolka a Vladimíra Polívkovcov či Elišku Balzerovú.

Najväčší dar (2022)

Ako to dopadne, keď sa bohovia začnú pliesť do života ľuďom a ľudia do života bohom? Zvíťazí Morena, bohyňa zimy, ktorá prinesie na Zem večný ľad a mráz, alebo ju premôžu bohyne jari, leta a jesene? Dozviete sa v novej rozprávke, ktorá mala premiéru v kinách len na začiatku decembra. V hlavných úlohách sa predstavia Bolek Polívka, Sabina Rojková, Chantal Poullain, Anna Polívková, Petr Čtvrtníček a Pavel Nový.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023