Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aké kinohity prinesie Jojka v roku 2023? Mnohé mali len nedávno premiéru v kinách

Nebudú chýbať ani akvizičné filmy od popredných filmových štúdií.

04.01.2023 06:00
Joj 2023 filmy Foto:
debata
tomáš a diana, maštalír, mórová, Čítajte aj Jojkárske seriály v roku 2023: Najväčší počet noviniek a mix žánrov, ktorý tu doteraz nebol

Televízia JOJ uvedie v tomto roku partnerské české filmy, ktoré mali v kinách premiéru len minulý rok. Na obrazovkách nebudú chýbať ani akvizičné filmy, vrátane tých najväčších kinohitov od popredných filmových štúdií. Svoju historicky najširšiu filmovú ponuku prinesie v prime-time JOJ Plus a filmová stanica JOJ Cinema bude uvádzať tie najlepšie filmy všetkých žánrov opäť 24 hodín denne a bez reklamy.

Prezidentka (2022)

Romantickú komédiu nakrútil podľa vlastného scenára český režisér Rudolf Havlík. Prezidentka Katarína má za sebou rok v prezidentskom úrade. Je zahltená prácou a program má každý deň nabitý na prasknutie. Občas by si chcela v pokoji oddýchnuť bez pozornosti celej republiky a tak to jedného dňa riskne a v prestrojení sa v noci potajomky vytratí z Hradu. Zoznámi sa so sochárom Petrom, ktorý nemá ani potuchy, kto okúzľujúca žena v skutočnosti je. Situácia sa však vymkne spod kontroly a hlava štátu si musí právo na lásku vybojovať. Prezidentku stvárnila Aňa Geislerová, jej poradcu Juraj Loj a jej muža snov Ondřej Vetchý.

Video

Hádkovci (2022)

Režisér Vojtěch Moravec priniesol po svojom úspešnom filme Matky druhú celovečernú komédiu plnú hereckých hviezd. Jej zaujímavosťou je, že vtipné slovné prestrelky postáv sa pre film dotvárali počas skúšania dialógov, ešte pred samotným nakrúcaním.

Hádkovci sú rodina, ktorá sa stále háda. Dvaja bratia (Hynek Čermák a Jakub Prachař) a ich ženy (Jitka Čvančarová a Sandra Nováková) sa nikdy na ničom nezhodnú a teraz navyše visia vo vzduchu rozpory o dedictvo po dedovi. Do nich sa zapojí aj otec oboch bratov (Ondřej Pavelka) a nakoniec aj ich sestra (Lucie Polišenská), ktorá na dorazí na nečakané stretnutie celej rodiny.

Video

Povedz to psom (2022)

Keď nevieš, ako to povedať, povedz to psom. Dita (Berenika Kohoutová) namiesto vytúženého bábätka dostane od svojho priateľa Filipa (Igor Orozovič) mladú border kóliu. Napriek tomu, že žiadneho psa nikdy nechcela a dokonca sa psov bojí. Komunita psičkárov jej pripadá smiešna a neznáša psie exkrementy.

Celý príbeh začína tým, že do jedného šliapne. Naozaj to znamená šťastie? Dita od Filipa totiž dostane kopačky, následne príde aj o najlepšiu kamarátku a o prácu. Autorkou scenára je spisovateľka Irena Obermannová, ktorá o komédii hovorí, že „je to príbeh o nás, ktorí si často nevieme povedať tie najobyčajnejšie veci, ako napríklad mám ťa rád“. V tomto príbehu to nakoniec za tých dvoch povie ich pes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023