Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ťažiskové šou na Markíze v roku 2023: Prichádzajú veľké prekvapenia a návraty

Neodmysliteľnou súčasťou vysielania komerčných staníc sú aj licencované ťažiskové šou a obľúbené reality šou. Ktoré z nich uvidíte v roku 2023 na Markíze?

22.01.2023 06:00
ruža pre nevestu, tomáš tarr, Foto:
Potenciálnym ženíchom v šou Ruža pre milionára je Tomáš Tarr, ktorý pôsobí v Thajsku, v kreatívnom priemysle.
debata (1)

1. Let's Dance

Najveľkolepejšia tanečná šou plná hviezd, elegancie a emócií sa po fenomenálnom úspechu v roku 2022 expresne rýchlo vracia na obrazovky televízie Markíza. V poradí už ôsma séria prinesie opäť vystúpenia pripomínajúce hollywoodske produkcie, kreatívne kostýmy, tematické večery, emotívne či výnimočné vystúpenia celebrít a nádherné emócie, ktoré sú jej neoddeliteľnou súčasťou.

Ostatnú sezónu Let’s Dance výrazne osviežili ešte výpravnejšie a prepracovanejšie tanečné čísla, najmodernejší grafický vizuál, nová moderátorská dvojica Viktor Vincze a Martina Zábranská, ako aj skvelá porota v zložení Adela Vinczeová, Tatiana Drexler, Ján Ďurovčík a Jorge González.

O tom, kto sa bude môcť pýšiť titulom kráľovná a kráľ tanečného parketu, rozhoduje odborná porota a diváci prostredníctvom SMS hlasovania. Uplynulú jar si zaslúžené víťazstvo vybojovali herec Ján Koleník so svojou tanečnou partnerkou Vandou Polákovou. Ktorá dvojica zasadne na tanečný trón v roku 2023 sa diváci dozvedia už najbližšiu jar.

Video

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022 #rok 2023