Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Jojka v roku 2023: Obrovské množstvo seriálov, neprekvapujúci návrat stálic

Čo Jojka nakrúca?

Televízia JOJ odhalila svoje plány s pôvodnom tvorbou na ďalšie roky. Aktuálne nakrúca tituly s pracovnými názvami Call My Agent, Bytosti, Ranč, Lovci lebiek, Večne mladí a Lovec.

Ktoré šou uvidia diváci?

Pilierom vysielacej štruktúry v roku 2023 bude už 11. série Česko Slovensko má talent. Ostrieľanú moderátorskú dvojicu Davida Gránského a Jasminu Alagič Vrbovskú tento rok dopĺňajú nielen obľúbené stálice poroty Marta Jandová, Diana Mórová, Jakub Prachař a Jaro Slávik, ale aj tajní hosťujúci porotcovia – divákov v každej epizóde prekvapia nové tváre aj výnimočné talenty.

Pokračovanie má isté aj relácia V siedmom nebi, do starého železa nepatrí ani Inkognito, ktorého nakrúcanie bude pokračovať aj v roku 2023. Z podve­černého slotu sa nechystá odísť ani Bez servítky, ktoré valcuje rebríčky rekordnou sledovanosťou. Fanúšikovia vedomostných kvízov si prídu na svoje v nových častiach Riskuj a do vysielania sa pripravuje novinka s názvom Zmenáreň.

Víkendové lifestylové magazíny Miláčikovo, Nová záhrada, Na chalupe a Nové bývanie takisto budú pokračovať novými sériami.

Akvizičné filmy a seriály

Televízia JOJ avizuje premiérové vysielanie partnerských filmov ako Prezidentka, Hádkovci, Povedz to psom. Zo zahraničných filmov ponúkne Hlas lásky, Hra špiónov, Respect, Rodina Addamsovcov 2, Rodinu si nevyberieš, Mrazivá pasca alebo najnovšia bondovka Nie je čas zomrieť. V roku 2023 ponúkne svojim divákom premiérové časti novinky Zelenáč (The Rookie), či seriálov Vraždy v Brokenwoode (Brokenwood Mysteries) a Spravodlivosť v krvi (Blue Bloods) a vráti na slovenské obrazovky aj legendárne seriály Vraždy v Midsomeri a Diagnóza: Vražda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023