Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Markíza v roku 2023: Veľký seriálový reštart a televízne novinky, ktoré prekvapia

Tieto stálice pokračujú

Okrem noviniek budú v roku 2023 pokračovať aj seriálové stálice. V piatej sérii sa predstaví Pán profesor. Nekonvenčný stredoškolský učiteľ Samo Vozár, v jedinečnom stvárnení Tomáša Maštalíra, bude aj v 5. sérii riešiť nielen ďalšie problémy svojich študentov, ale aj tie svoje. K tým teraz pribudne už aj jeho vlastné malé dieťa a jeho konečne naplnený vzťah s kolegyňou Klaudiou (Gabriela Marcinková) prechádza neustále ďalšími skúškami.

Druhú sériu má istú aj Výnimočná Nikol s Táňou Pauhofovou. Aj v novej sezóne bude táto nesúrodá dvojica v každej časti riešiť nový zločin a snažiť sa chytiť iného prešpekulovaného páchateľa. Na scéne sa navyše objaví nová vyšetrovateľka, ktorá si vezme na mušku samotnú Nikol.

Ktoré ťažiskové šou smerujú na obrazovku?

Po mimoriadnom úspechu jarného Let's Dance, ktoré sa vrátilo po päťročnej pauze, má istú novú sériu. A v roku 2023 sa bude znova tancovať! V poradí už ôsma séria prinesie opäť vystúpenia pripomínajúce hollywoodske produkcie, kreatívne kostýmy, tematické večery, emotívne či výnimočné vystúpenia celebrít a nádherné emócie, ktoré sú jej neoddeliteľnou súčasťou.

Prekvapujúco Markíza avizuje aj ôsmu sériu imitačnej šou Tvoja tvár znie povedome, hoci túto jeseň má za sebou nemalý prepad v sledovanosti.

Toto je veľké prekvapenie! Po 17 rokoch zresuscitovala Nevestu pre milionára. Nová verzia dostane nový názov, novú lokáciu a nové príbehy. Ruža pre nevestu je adaptáciou reality šou Bachelor, ktorý sa v USA vysielala niekoľko dekád. Na vzrušujúcej romantickej ceste stretne náš slobodný mladý muž 18 žien, s ktorými sa bude postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku.

Na obrazovky Markízy mieri šou, ktorú kedysi vysielala Jojka – Áno, šéfe. čisto slovenskej verzii formátu Kitchen Nightmares sa divákom predstaví renomovaný a viacerými prestížnymi oceneniami ovenčený šéfkuchár Martin Novák, ktorý si taktiež nekladie servítku pred ústa a vie byť poriadne prísnym kritikom.

Totálnym rekordérom a svetovým unikátom zostáva Farma. Tá sa dočká 15. série! Fanúšikovia projektu sa znovu môžu tešiť na krásne prostredie, skvelých farmárov, veľké emócie a dramatickú akciu. Víťaz získa nielen pozornosť celého Slovenska, ale aj atraktívnu finančnú výhru.

Akvizičné filmy a seriály

Neoddeliteľnou súčasťou vysielania sú akvizičné filmy a seriály. V roku 2023 sa diváci môžu tešiť na snímky Známi neznámi, V lete ti poviem, ako sa mám, Po čom muži túžia 2, Srdce na dlani, Najväčší dar, Posledný výstrel, Spider-Man: Návrat domov, Pes. Zo zahraničných seriálov čaká na premiéru novej série NCIS, Kobra 11, Chicago Fire, Chicago Med, Chicago P.D., Dobrý doktor, New Amsterdam. Fanúšikovia telenoviel sa môžu tešiť na pokračovanie kultovej Skrytej vášne!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023