Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické relácie: Prvýkrát v tomto roku príde Krajčí, diskutovať bude s Bittó Cigánikovou

Prinášame prehľad tém a hostí vo víkendových politických diskusiách na Markíze, v RTVS a TA3.

12.11.2022 06:00 , aktualizované: 13.11.2022 10:00
Marek Krajčí, Jana Bittó Cigániková Foto:
Poslanec OĽaNO a exminister zdravotníctva Marek Krajčí a Jana Bittó Cigániková (SaS).
debata

Témami víkendových politických diskusií budú pomoc ľuďom v súvislosti so zdražovaním a energetickou krízou, výpovede lekárov a hroziaci kolaps zdravotníctva, a tiež nárast počtu migrantov na Slovensku a kontroly na hraniciach.

Marek Krajčí Čítajte aj Exminister Krajčí bude písať pre Štandard. Chce sa pozrieť na to, ako Penta podniká v zdravotníctve

V Rádiu Slovensko budú v Sobotných dialógoch diskutovať poslanci György Gyimesi (OĽaNO) a Juraj Krúpa (SaS). Reláciu moderuje Marta Jančkárová.

Aktualizácia: Hosťom relácie V politike na TA3 bude premiér Eduard Heger (OĽaNO). O aktuálnej politickej a spoločenskej situácii bude diskutovať s moderátorom Richardom Dírerom.

Do relácie RTVS O 5 minút 12 prijali pozvanie predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš a manažér Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok. S moderátorom Marekom Makarom budú diskutovať aj o presadzovaní zákonov pri súčasnom rozložení politických síl v parlamente.

SR polícia streľba Zámocká ulica obete BAX Čítajte aj Streľba pred Teplárňou, Kotleba a bitka poslankýň: Spravili televízie prešľapy?

V diskusii Na telo televízie Markíza sa bude moderátor Michal Kovačič rozprávať s čerstvo odvolanou predsedníčkou zdravotníckeho výboru Janou Bittó Cigánikovou (SaS) a poslancom Marekom Krajčím (OĽaNO). Pre exministra zdravotníctva to bude v tomto roku prvá účasť vo víkendovej politickej diskusii.

Na telo prinesie aj výsledky exkluzívneho prieskumu preferencií od agentúry FOCUS.

Najsledovanejšie diskusie minulého týždňa

Uplynulú nedeľu, 6. novembra, bola hlavnou témou politických diskusií analýza spojených komunálnych a župných volieb.

Najsledovanejšou diskusiou bolo Na telo televízie Markíza s Igorom Matovičom a Máriou Kolíkovou. K obrazovkám pritiahlo 407-tisíc divákov v univerzálnom publiku divákov vo veku nad 12 rokov a najvyššiu sledovanosť dosiahlo aj v komerčnej cieľovej skupine 12–54, kde si pripísalo rating 5,1 % a podiel na trhu 25,1 %.

Reláciu O 5 minút 12 s Veronikou Remišovou a Jurajom Blanárom si na Jednotke pozrelo 344-tisíc divákov a diskusiu Milana Krajniaka s Jánom Richterom v relácii V politike na TA3 sledovalo 181-tisíc divákov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo